Arzu’ya sevgili dayağı

Güncelleme Tarihi:

Arzu’ya sevgili dayağı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2008 00:00

Arzu Yanardağ 10 Nisan’da evleneceği Serhat Türkkan tarafından dövüldü.

Haberin Devamı


Arzu Yanardağ fotoğrafları

İddiaya göre dayağın nedeni, Yanardağ’ın rol arkadaşı ile yakınlaşması . Vatan'ın haberine göre Arzu Yanardağ uyuşturucu kullandığını iddia ettiği eşi Ali Sertel’den geçtiğimiz ay boşanmış, hemen ardından da işadamı Serhat Türkkan’la aşk yaşamaya başlamıştı. İmam nikahı yapıp 10 Nisan’da evlenmek için gün alan sevgililer sürpriz bir şekilde ayrıldı. İddiaya göre, ayrılığın nedeni Arzu’nun ihaneti...

 İzmir’de 1.5 yaşındaki kızı Alara ile birlikte Türkkan’ın evine yerleşen Yanardağ, aynı zamanda Rüzgar adlı dizinin çekimlerine başladı, bir süre sonra da rol arkadaşı Murat Ünalmış ile yakınlaştı. Dedikodulara göre Yanardağ, Türkkan’ın başka bir yerde olduğunu düşünerek Ünalmış’ı evine getirdi.
Ancak o sırada evde olan Serhat Türkkan, aşırı derecede alkollü olan sevgilisini yanında bir başkasıyla görünce çıldırdı. Ardından da güzel oyuncuyu tekme tokat dövdü. Arzu Yanardağ, kızıyla birlikte İstanbul’a dönerken, iddiaları sorduğumuz Serhat Türkkan, olayı doğrulayarak şöyle konuştu:

Haberin Devamı

 “Şiddetli bir tartışma, ardından da karşılıklı fiziksel bir takım şeyler oldu. Arzu’nun rol arkadaşı Murat Ünalmış’la birlikte olduğunu biliyorum. Arzu’nun kızını kendi nüfusuma alacaktım. Onu çok seviyorum ama Arzu ile hayat anlayışımız birbirine uymuyor. Bir daha onun yüzüne bakmam.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!