Artık soyunmayacak

Güncelleme Tarihi:

Artık soyunmayacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 1998 00:00

Haberin Devamı

Mum Kokulu Kadınlar adlı filmle adını duyuran ve cesur pozlarıyla bir anda seks sembolü haline gelen Hande Ataizi, artık çıplaklığa nokta koyduğunu söyledi.

Hande Ataizi, Kanal D'de ekrana gelen komedi dizisi ‘‘Ruhsar’’la çocuk hayranlar edindiğini ve kendisini yediden yetmişe herkesin izlediğini belirtti. Ataizi, ‘‘Her insanın hayatında dönüm noktaları vardır. Ben de böyle bir dönem geçirdim. Ama artık bitti. Bundan sonra giyimimden konuşma ve davranışlarıma kadar, her konuda sorumluluklarım arttı. Her şeyden önce çocuklara karşı sorumluluk duyuyorum. Bu nedenle de daha dikkatli davranacağım’’ dedi.

Ataizi, Erden Kıral'ın halen gösterimde olan ‘‘Avcı’’ filminde, Jale Arıkan'ın oynadığı rolün önce kendisine teklif edildiğini, ancak sevişme sahnelerini okuduktan sonra teklifi hemen reddettiğini söyledi. Ataizi, ‘‘Erden Kıral, çok sevdiğim ve saydığım bir kişi. Kendisinden çok daha iyi bir film beklerdim. Filme ben de dahil olmak üzere, kimse şans tanımıyor. Açıkçası filmi izlediğimde çok şaşırdım ve hayal kırıklığına uğradım. O tür bir sevişme sahnesinde asla oynamazdım’’ yorumunu yaptı. Bu filmin Jale Arıkan için bir başlangıç olabileceğini söyleyen Hande Ataizi, aynı rolün kendisi için büyük bir dezavantaj olacağını belirtti. ‘‘Bu film benim için asla bir tercih olamazdı’’ diyen genç oyuncu, şu sıralar İrfan Tözüm, Türker İnanoğlu ve Sinan Çetin'le yeni film projeleri üzerinde görüştüğünü vurguladı.

Şan derslerine yeniden başladığını da söyleyen Ataizi, albüm konusunda çok ısrarlı olmadığını ifade etti. Kendisini müzikallere hazırlayan Ataizi, ‘‘Vaktimi barlarda harcayacağıma eğitimime vakit ayırmayı uygun görüyorum. Şan dersleri almanın bana hiçbir zararı olmaz’’ dedi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!