Artık hayatı planlıyorum

Güncelleme Tarihi:

Artık hayatı planlıyorum
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2009 00:00

Bir Victoria’s Secret kızı! Bruce Willis’in biricik eşi. Empati kurmayı, affetmeyi biliyor. Kadere inanıyor. Ve tüm bunları, İstanbul’da gerçekleşen eşi Willis’le geldiği özel bir çekim ve röportaj sırasında ELLE’e anlatmayı seçiyor. İşte Emma Willis’den Elle’e özel röportaj.

Haberin Devamı

EMMA WILLIS FOTOĞRAFLARI  

*1999 yılında Fransız ELLE dergisinin kapağına çıktınız. 10 yıl sonra, şimdi de Türkiye ELLE’inin kapağındasınız. 

- 10 yılın bu kadar hızlı geçmesi inanılmaz geliyor. Zaman kesinlikle uçup gidiyor. Kapak çekimi için teklif almak benim için daima bir onurdur. 10 yıl önce Fransız ELLE’inin kapağı için teklif geldiğinde ne kadar heyecanlandıysam, bu çekim için de o derecede heyecanlandım.           
       
*Fashionable İstanbul’dan keyif aldınız mı?      

- Bunun ilk Fashionable İstanbul olduğuna inanamadım. Her şey o kadar iyi organize edilmişti ve kusursuz işledi ki... Şovu izlerken bunun Milano veya Paris’teki moda haftasının bir defilesi olabileceğini düşündüm. Oysa İstanbul’daydık. Üstelik tüm bunları Boğaz’ın üzerinde seyrediyorduk; bu da olayı daha da heyecanlı kılıyordu. 

*İstanbul ziyaretinizin en güzel anı hangisiydi?  

- İstanbul’a davet edildiğimizde hemen kabul ettik. Bu, eşimin buraya ilk gelişiydi, bu tecrübeyi onunla paylaşacağım için çok heyecanlıydım.  “Var mısın, Yok musun?” yarışmasına katılıp Türkiye’deki Bir Dilek Tut Derneği adına ödül kazanmamız ikimiz için de önemli bir andı.

VICTORIA’S SECRET MODELİ OLMAK İÇİN NE YAPMALI?  

*Victoria’s Secret modeli olmanın sırrı nedir?


- Victoria’s Secret modeli olmak için kendinize çok güvenmeniz lazım. Hiçbir şeyi şansa bırakamazsınız. Benim sırrım geçmişte de şimdi de hep aynı: Sağlıklı yaşamak ve sık sık spor salonunu ziyaret etmek. Bu anlamda dengenin önemine inanıyorum. Rejimlerden hoşlanmıyorum, benim için fazla katı ve mücadele gerektiren şeyler. Canımın çektiği her şeyi yiyebilmemin tek yolu, spor salonunu ihmal etmemek. Çözümüm bu.

*Küçük bir kızken model veya oyuncu olmayı hayal etmiş miydiniz? Yoksa rüyalarınızı bambaşka bir meslek mi süslüyordu?

- Ara sıra model veya oyuncu olsam nasıl olur diye merak etmişliğim vardır. Asıl isteğimse mimar olmaktı. Hiçbir şey için geç değil, her şey mümkün!

*Bruce Willis’le hikayenize gelelim. Eşinizle nasıl tanıştınız? İlk görüşmenizde onun hakkında ne hissettiniz, ne düşündünüz?

- Bruce’la beş yıl önce Los Angeles’ta tanıştım. İlk düşüncem “ne kadar klas bir erkek” oldu.

*Sizi etkilemek için neler yaptı?

- Beni etkilemeye çalıştığını sanmıyorum. Aslında bunu Bruce’a sorarsanız belki de farklı bir cevap alırdınız. Beni hâlâ en çok etkileyen, kızlarıyla kurduğu iletişim. O çok iyi bir baba.

Haberin Devamı

Eşimle geçirdiğim her gün mükemmel

Haberin Devamı

Başkalarının hatalarını kolay affeder misiniz?

- Herkes hata yapar. Hepimiz yapıyoruz. Biri hata yaptığında bunun için içten özür diliyorsa, yapılacak en iyi şey onu affedip ileriye bakmak. Sonuçta hepimiz insanız.

*Mükemmel bir günü tarif eder misiniz?

- Eşimle birlikte geçirdiğim her gün benim için mükemmeldir!

*Gelecekten neler bekliyorsunuz?

- Yaşamımın ilk evresini her şeyi planlayarak geçirdim. Ve işler istediğim gibi gitmediğinde hayal kırıklıkları yaşadım. Artık hayatı planlamıyorum, günü gününe, anı yaşamaya çalışıyorum. Şu an sağlıklıyım, harika bir aileye sahibim ve aşığım. Daha ne isteyebilirim ki! 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!