Artık Burcu'ya aşık değilim

Güncelleme Tarihi:

Artık Burcuya aşık değilim
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2008 00:00

Ayrılığa Esmersoy'daki duygusal değişimin sebep olduğunu ileri süren Cusimano, konuştu.

Haberin Devamı

Mazide kalan mutluluk fotoğrafları

İki yıl önce evlenen Burcu Esmersoy-Massimo Cusimano çiftinin mutlu günleri geride kaldı ve büyük aşk ansızın bitti. Bu ayrılığa Esmersoy'daki duygusal değişimin sebep olduğunu ileri süren Cusimano, Hello! dergisine şu açıklamayı yaptı: "Artık Burcu'ya aşık değilim, o bunu bitirdi. Oysa bir ömür birlikte olmak için söz vermiştik. Birlikte yapmayı planladığımız bir sürü şey vardı. Şimdi kendimi iyileştirmem için onu kafamdan silmem gerekiyor. Bunu yapmaya da başladım."

Son günlerde olanlar hakkında neler söylemek istersiniz?

- Burcu’yla boşanacağımızı ben de sizlerle birlikte gazetelerden öğrendim. Şok oldum. Küçük bir tartışma yaşamıştık. Burcu bana hiçbir şey söylemeden evden gitti ve yine benimle hiçbir şey konuşmadan gazetelere böyle bir

Artık Burcuya aşık değilim
açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Her fırsatta birbirinize çok aşık olduğunuzu ve mutlu bir evlilik sürdürdüğünüzü dile getiriyordunuz. Bir anda ne oldu da ilişkiniz bu duruma geldi?

- Benim açımdan evliliğimde hiçbir problem yoktu. Son ana kadar Burcu benim her şeyimdi. O, yaşamım boyunca her anlamda karşıma çıkan en mükemmel insandı. Evliliğim süresince onu mutlu etmek için elimden geleni yaptım, ona prenses gibi davrandım. Mutlu olmak için her şeye sahiptik, ama ne oldu bilmiyorum. Geçtiğimiz bir ay içinde çok değişti, tanıdığım insan yoktu karşımda.

Ona bu değişimin sebebini sormadınız mı?

- Tabii ki sordum. İşi dolayısıyla stresli olduğunu söyledi, ama bence bu da bir bahane... Çünkü insan işinde ne kadar yorulursa yorulsun eve geldiğinde sevdiği insanla her şeyi unutur. Son günlerde çok değişti. Sırf o mutlu olsun, eskisi gibi olabilsin diye birlikte gideceğimiz bir Bodrum tatili organize etmiştim.

Boşanma açıklamasının ardından Top Model Türkiye birincisi Selda Car’la görüntülendiniz. Sizce bu bir tesadüf mü?

- Selda benim sadece arkadaşım. Burcu evden gittiğinde, çok kötü günler geçirdim. Arkadaşlarım da o halimi görünce beni dışarı çıkarmak istediler. Bir arkadaşımın evine barbeküye gittik. O da ordaydı. Daha sonrasında da hep grup olarak görüştük. Hotel Les Ottomans’da da bir doğum günü partisine gittim. 10-15 kişi dışarı çıktık ama sadece ikimizmiş gibi gösterildi. Ben Burcu’yla beraberken de arkadaşlarımla çıkıyordum. Bu kez niye böyle gösterilmeye çalışıldı bilmiyorum. Hiçbir zaman baş başa dışarı çıkmadık. Ayrıca Selda’nın Hollanda’da bir erkek arkadaşı var.

Haberin Devamı

Selda Car’ı ne zamandır tanıyorsunuz?

- Geçen seneden beri tanıyorum, Burcu da tanıyor.

Bu fotoğraflardan sonra eşinizle konuştunuz mu?

- Hayır, o evi terk ettiğinden beri hiçbir şekilde konuşmadım, mesajlaşmadım. Çünkü benden habersiz, ortada hiçbir sebep yokken evi terk etti.

Evlendikten bir süre sonra Burcu için Ferrari’deki görevinizden istifa edip İstanbul’a yerleştiniz. Boşandıktan sonra İstanbul’da mı kalacaksınız yoksa İtalya’ya mı döneceksiniz?

- İstanbul’u ve buradaki insanları çok seviyorum. Ferrari geri dönmemi istiyor ama ben bir süre daha buradayım.

Bu evde mi kalacaksınız? Her yerde eşinizle fotoğraflarınız duruyor. Anılarla yaşamak zor değil mi?

/images/100/0x0/55ea6a0ef018fbb8f87e597a
- O gittiğinden beri hiçbir şeye dokunmadım. Bu ev benim için çok büyük. Başka bir eve taşınmayı düşünüyorum.

Haberin Devamı

Eşinize hálá aşık mısınız?

- Hayır, aşık değilim, o bunu bitirdi. Düşünsenize, size bunları yapan birine hálá nasıl aşık olabilirsiniz? Biz onunla evlendik, bir ömür birlikte olmak için söz verdik. Birlikte yapmayı planladığımız bir sürü şey vardı. Sizinle bir şey paylaşmak istiyorum... Bir gün dışarıdaydık ve karşımızda yaşlı bir çift vardı. Birbirlerine hálá aşkla bakan çok güzel bir çiftti. Burcu’ya onları gösterdim ve "Ben de seninle böyle olmak istiyorum" dedim. O da "Tabii ki böyle olacağız, biz beraber yaşlanacağız" demişti. Bunlar aklıma gelince şu anki halimize inanamıyorum. Kendimi iyileştirmek için onu kafamdan silmem gerekiyor. Bunu da yapmaya başladım.

Haberin Devamı

Bir ay içinde eşinizin çok değiştiğini söylediniz. Sizce neden değişmiş olabilir?

- Beni artık sevmediğini düşünüyorum. Bence Burcu’nun duyguları ben İstanbul’a taşındıktan sonra değişmeye başladı. Sonuçta ben bir anda her şeyi bırakıp buraya geldim. Dilini bile bilmediğim bir ülkedeyim. Bütün çevrem, arkadaşlarım İtalya’da. Burcu, benim İstanbul’da olma sorumluluğumu almakta zorlandı diye düşünüyorum. Sonuçta ben onun için buradaydım.

Onun ise işlerinden dolayı stres içinde olduğunu ve bunu bahane ettiğini söylediniz. Sizinle tanıştığında da aynı işi yapıyordu. Evlendikten sonra işleri daha da mı yoğunlaştı?

- Biz birlikte olmadan önce başka bir kanaldaydı. Evlenince işini bıraktı, üç ay İtalya’da yaşadı. Sonra NTV’den çok iyi bir teklif aldı. Ben de onun çalışarak mutlu olacağını düşündüm. Hafta içi İstanbul’da, hafta sonu benim yanımda olmasını destekledim. Evliliğimizle birlikte Burcu mesleğinde çok daha iyi bir yere geldi.

Haberin Devamı

Mesleğindeki başarısını sizin sayenizde mi elde ettiğini düşünüyorsunuz?

- Daha önce de başarılıydı ama evlenince bir anda medyanın ilgisini çektik. Ben Ferrari’de çalışıyordum ve yabancıydım. Bu da Burcu’nun kariyerini olumlu yönde etkiledi. NTV’de çalışırken daha stresli olmaya başladı. Ama bunlar evliliği bitirmez, sadece bahane...

Ailenizin olaylara tepkisi ne oldu?

- Çok şaşırdılar, çünkü onlar Burcu’yu kendi kızları gibi seviyorlardı.

Şu anda çalışıyor musunuz?

- Evet, Sabancı Holding’de danışmanlık yapıyorum.

Ferrari’den ayrılmanıza rağmen İstanbul’daki F1 için onlara herhangi bir yardımınız olacak mı?

- Ferrari’nin organizasyonlarını çok kapsamlı bir ekip gerçekleştiriyor. Ben bu sene Formula’da sadece misafir olarak yer alacağım.

Gelecekle ilgili planlarınız nedir? Tekrar evlenmeyi düşünüyor musunuz?

- Tabii ki! Evlenip çocuklarım olsun istiyorum. Annem ve babamın çok mutlu bir evlilikleri var. İnşallah benim de öyle olur.

Ona hep sadıktım

Selda Car’la fotoğraflarınızın ardından Burcu Esmersoy çok üzgün olduğunu, evliliğinin böyle biteceğini düşünmediğini ve geri dönüşün imkansız olduğunu söyledi. Sizin bu yorumlara cevabınız nedir?

- Benim tarafımdan da kesinlikle bitti. Hayatta en çok güvendiklerim; ailem ve Burcu’ydu, ama o benim güvenimi sarstı. Ona artık asla eskisi gibi güvenemem. Bunu bir kez yapan bir daha yapar. Mutlu olduğum tek şey, kendi adıma huzurlu olmam. Çünkü onun için elimden gelen her şeyi yaptım. Onu mutlu görebilmek için çok çaba sarf ettim. Kimse diyemez "Massimo, Burcu’yu üzdü. Başka kadınlarla gezdi" diye. Ben hep ona aşık ve sadıktım. Tek isteğim onunla bir ömür beraber olmaktı. Bu yüzden kalbim tabii ki çok kırıldı, çok üzüldüm ama bunu da atlatacağım. Şanslı olduğumu düşünüyorum; iyi ki çocuğumuz yok. Sonuçta boşandıktan sonra kimseden sorumlu olmayacağım.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!