Annemiz

Güncelleme Tarihi:

Annemiz
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 1998 00:00

Haberin Devamı

Daha da güzel olsun

LancÔme Güneş Serisi'nden yeni çıkan ürünler cildi mükemmel korurken kalıcı ve pürüzsüz bir bronzluk da sağlıyor. İlk defa biraraya getirilmiş olan üç aktif madde, Saf melanin, Mexorly sx ve E vitamini türevi bu sihirin formülü. Üçlü koruma aynı zamanda yaşlanmaya karşı da bir önlem oluşturuyor. Anneniz neden daha güzel olmasın.

O'na özel tatlı

İstanbul Eresin Otel, yarınki Brunch'ında çok özel bir tatlı sunuyor. Anneler Günü mönüsüne eklenen bu tatlının adı, Tatlı Çiçeğim Annem. Uzayan bir pazar kahvaltısında, Singapur usulü yapılmış mantarlı erişte, beğendili talaş böreği, kuşkonmaz gratine, Fransız tostu, deniz mahsülleri füme çeşitleri ve salatalardan sonra annenize bir öpücük, bir de Tatlı Çiçeğim Annem sunarsanız, ondan mutlusu olmayacak.

Çiçeğe çiçekli armağan

Gilan, anneler için vitrin dekorasyonu yaptı. Çiçeklerden esinlenerek tasarlanan ürünleri ile birbirinden farklı seçenekler Gilan vitrinlerinde olacak. Elmaslarla bezeli lale figürlü kolyeler, broşlar, yakutlarla renklendirilmiş elmas çiçek yüzükler bu seçeneklerden sadece birkaçı.

Yatağında rahat uyusun

Annesine büyük ve işlevsel bir armağan almak isteyenlere duyurulur: Or-yat'ın distribitörlüğünü yaptığı Pierre Cardin ve Magniflex ortopedik yaysız yatakları piyasada umulanın üzerinde rağbet görmüş. Buna bağlı olarak artan bayilere İstanbul Bakırköy de eklenmiş. Bu yataklar, yaysız sistemli, antialerjik, hijyenik, omurilik yapısına uyumlu ve kolay taşınabiliyor.

Parlak saçlı anneler

Organics saç bakım sisteminin parlaklığı artırıcı saç kremi ve kapsülleri ile annenizin saçlarında erişilebilecek en parlak noktaya ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Parlaklığı artırıcı saç kremi ve kapsüllerinin içeriğindeki yoğun besleyiciler cansız saçlara bile ekstra bir hacim verip, parlaklık kazandırıyor.

Doğanın saflığını armağan edin

Bir asrı aşkın süredir doğanın saflığını banyolara taşıyan Komili, yeni ürünü Komili Güzellik'i satışa çıkardı. Klasikleşmiş markanın bu yeni ürünüyle sadece cilt temizliği değil cilt bakımı yapmak da mümkün. Yüzde yüz bitkisel yağlardan üretilen ve Classic, Sport ve Cream olmak üzere üç çeşidi bulunan sabunlardan annenize uygun olanını seçebilirsiniz.

Masum şeffaf duygusal

Parisli bir parfüm Türkiye kozmetikçilerinde: Doğallık, cazibe ve masumiyetin ifadesi olarak sunulan Cacharel. Kahkaha çiçeği, hanımeli, su yasemini, kır karanfili, sandal ağacı, amber çiçeği ve beyaz misk kokularının karışımından süzülen Parisli parfüm, şeffaflıkla duygusallığı birleştiriyor.

Güzelliği içten gelsin

Birkaç aydır Türkiye kozmetik piyasasında satışa sunulan dünyaca ünlü Amerikan firması BeautiControl Cosmetics çok geniş bir ürün yelpazesiyle tüketiciye ulaşıyor. Vitamin serisi Within Beauty, ‘‘içten gelen güzellik’’ felsefesi üzerine kurulu ve cilt tipi, yaş ve cinsiyete göre besin destek sistemlerini sunuyor. Sunlogics ürünleri ise güneşin UV ışınlarına karşı maksimum koruma sağladığı gibi formülündeki özel nemlendirici cildin rahatlamasına katkıda bulunuyor. İşlevsel bir Anneler Günü armağanı olabilir.

Her saniye sizi düşünüyor

Saat&Saat firması tarafından piyasaya sürülen Escape saatleri, şıklıkları ve kaliteleriyle dikkat çekici. İsviçre saat yapımcılığının bu 24 ayar altın kaplama, komple çelik seçkin modeli anneniz için eşşiz bir armağan olmaya aday. Türkiye'nin seçkin saat mağazaları ve kuyumcularında onları bulmanız mümkün.

imeart firmasının ithal ettiği Belmond marka saatler annelerin zarif bileklerini süslemek için adaylardan bir diğeri. Üstün teknolojisi, çelik bileziği, 30 metreye kadar su geçirmez özelliğiyle sizi annenize karşı utandırmayacak bir Belmond mutlaka var.

Annelere tatil

Yeni Karamürsel mağazaları, anneler günü için müşterilerine unutulmayacak bir tatil fırsatı sunuyor. Mağazanın anneler günü armağanı bir haftalık Kıbrıs tatili! En az beş milyonluk alışveriş yaptığınızda kupon doldurma hakkınız ve 150 talihli arasına girme şansınız olacak. Aman dikkat, annenize tatil kazanmak için bugün son alışveriş günü!

Sportif anneler için

98 İlkbahar-Yaz Lacoste koleksiyonunda yer alan birbirinden cazip 500 değişik modelden biri, tam da annenize vermek istediğiniz armağan olabilir. Çünkü Lacoste'un yeni koleksiyonunda her yaştan kadın için bir model mevcut. 30 renk seçeneğiyle klasik, club, yachting, golf, tenis temalarında hazırlanmış giysiler aktif olmaya çağırıyor.

Bir alışveriş bir gül

Hipermarket Carrefour, Anneler Günü nedeniyle altın ve mücevher butiği Altınor'da, tüm anneler için kampanya sürdürüyor. 16 Mayıs'a kadar sürecek kampanyada çeşitli modeller kampanya fiyatlarıyla satışta. Ayrıca yarın Carrefour'dan alışveriş yapacak herkese Altınor reyonunda bir gül armağan edilecek.

Ayaklarına layık

Çıtır kızlar yeni kasetlerini çıkartmadan ve yeni kliplerini çekmeden önce alışverişe çıktılar. Nişantaşı'nda yeni açılan Casandra mağazası, Çıtır kızlara yaz sezonu modellerinden oluşan B & W ayakkabılarını armağan etti. İtalya ve İspanya'nın tanımış ayakkabı ve çanta markaları, B & W, Zinda, VM, No Fun tüm kreasyonlarıyla artık İstanbul Nişantaşı'ndaki Casandra mağazasında. Anneniz için ideal olabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!