Anneliğin kitabını yazıyorlar

Güncelleme Tarihi:

Anneliğin kitabını yazıyorlar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2005 01:50

Eskiden Hollywood yıldızlarının çocukları için ‘Vah vah...’ denilirdi. Bugün ise durum çok değişti! Yeni nesil ünlü anneler, çocuk yetiştirme konusunda çok titizler. Bebeklerini gözlerinin önünden ayırmıyor, farklı farklı yöntemlerle, onları bire bir kendileri yetiştiriyorlar.

JULIA ROBERTS

Evcil anne

Ünlü oyuncunun bir film için aldığı ücret 20 milyon dolar. Fakat Julia Roberts’in hayat felsefesi bu paralardan öyle uzak ki... İkizleri dünyaya geldikten sonra kameralardan, stüdyolardan uzaklaşıverdi. Evinde oturup örgü örmek, eşi Danny Moder için yemek pişirmek ve biri kız, biri erkek olan ikizleriyle ilgilenmek çok hoşuna gidiyor. Bu mutluluğun parayla asla ölçülemeyeceğini söylüyor.

DEBRA MESSING

Modern anne

‘Will and Grace’ dizisinin kızıl saçlı güzeli Debra Messing, oğlu Roman’ı dünyaya getirdikten sonra birkaç ay televizyon stüdyolarına uğramadı. Oğlunu bir dakika bile yalnız bırakmak istemediği için de mesleğini ikinci plana attı. Şimdilik dizi çekimleri için stüdyoda Roman’a özel bir bakım ünitesi kurulmasını şart koştu. Bu arada yaz aylarında çalışmamak konusunda da kararlı.

COURTENEY COX

Eğlendirici anne

Courteney Cox, 2004’te dünyaya gelen kızı Coco’yu eğlendirmeyi çok iyi biliyor. Cox, günlerini küçük kızını eğlendirerek geçirmekten çok memnun. Çocukların neşeli bir anneyle çok daha mutlu olacaklarını düşünüyor.

MADONNA

Disiplinli anne

Lourdes ve Rocco adlı iki çocuk annesi Madonna, disipline meraklı, oldukça sert bir anne. Onun sahnedeki çılgınlıkları kimseyi aldatmasın. Madonna evinde çocuklarına hiç göz açtırmıyor. Onları sürekli kontrol ediyor. Çocuklar, öncelikle odalarını toplamakla yükümlüler. Üstelik sadece haftada bir kez film, iki kez de TV şovu izleme izinleri var. Evin ve çocukların tek hakimi Madonna! Çocuklara disiplin uygulanmasının şart olduğunu belirten sanatçıyı, kurallarından vazgeçirmeye imkan yok.

GWYNETH PALTROW

Doğa meraklısı anne

Sağlıklı bir çocuk yetiştirmenin sırlarını merak edenlere Oscar’lı aktrist Gwyneth Paltrow’un bir önerisi var: ‘Çocuğunuzu doğal besinlerle besleyin!’ Yıldız bu işe öylesine gönül vermiş ki, kızı Apple’ın birinci doğum günü için sebzeyle yapılmış bir pasta bile hazırlamış!
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!