Wachowski biraderler artık kız kardeşler oldu!

Güncelleme Tarihi:

Wachowski biraderler artık kız kardeşler oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2016 21:55

Matrix filminin yönetmenleri Wachowski kardeşlerden ikincisi de cinsiyet değiştirdi. Andy Wachowski, cinsiyet değiştirdiğini ve artık bir kadın olduğunu açıkladı. 'Wachowski biraderler' artık 'Wachowski kız kardeşler' oldu.

Haberin Devamı

Bir dönem izlenme rekorları kıran Matrix filminin yönetmenleri Wachowski kardeşlerden Andy Wachowski, cinsiyet değiştirerek kadın olduğunu açıkladı. 48 yaşında olan ünlü yönetmen, bir gazeteye açıklama yaparak kadın olduğunu ve artık Lilly ismini kullanacağını söyledi.

Andy Wachowski’ nin kardeşi de, 1991 yılında beri evli olduğu karısı Alicia Blasingame’ nin desteği ile kadın olmuştu. Karısına şükran duyduğunu belirten ünlü yönetmen 2012 yılında benzer bir operasyon geçirmiş ve Andy ismini kullanıyor.

Wachowski kardeşler kimdir

Wachowski kardeşler kimdir?

Wachowski kardeşler, bir ailenin çocuklarıdır. Yönetmenliğini yaptıkları Matrix filmi ile büyük bir üne kavuştular. 2005 yapımı V for Vendetta'nın da senaristliğini üstlenen kardeşler 2012 yılında Tom Twyker'la beraber yönettikleri Bulut Atlası ile yine konuşulmaya başlanmışlardı.

BAKMADAN GEÇME!