Amerika’nın yeni takıntısı Kardashian Kardeşler

Güncelleme Tarihi:

Amerika’nın yeni takıntısı Kardashian Kardeşler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2009 00:00

Sabahları mısır gevreği yiyen, akşamları Oprah şov seyreden ve vergisini ödeyen sıradan bir Amerikan vatandaşının Kardashian Kardeşler’e kayıtsız kalması mümkün değil. Her yerde onlar var: Dergi kapaklarında, reality şovlarda, reklam kampanyalarında, popüler gece kulüplerinde, televizyonda ve internette.

Haberin Devamı

Adları Kourtney, Kim ve Khloe. Kardeşlerin ortak noktaları uzun parlak siyah saçları, bembeyaz dişleri, badem gözleri, zeytin rengi tenleri ve kıvrımlı vücutları. Sivas’tan göç etmiş Ermeni kökenli bir ailenin torunları olmaları sebebiyle bir anlamda hemşerimiz sayılabilecek Kardashian (Kardaşyan) Kardeşler’i yakından tanıyalım...

Amerikan kamuoyunun, doğru düzgün telaffuz edemediği egzotik Kardashian ismiyle tanışması 1995 yılına rastlıyor. Sebep, aylarca manşetlerden inmeyen O.J. Simpson davası. Amerika’nın sevgilisi, beyzbol oyuncusu Simpson, kıskançlık sebebiyle eski karısı Nicole’ü öldürdü. Buna rağmen başını Robert Kardashian’ın çektiği bir avukat ordusunun inanılmaz savunması sayesinde yakasını sıyırmayı başardı.
2003’te kanserden ölen Robert Kardashian’ın Kris ile yaptığı evliliğinden dört çocuğu vardı: Kourtney Mary, Kimberley Noel, Khloe Alexandra ve Robert Jr (22). Karısı Kris (53) ünlü avukatı boşadıktan sonra 1976 Olimpiyat dekatlon şampiyonu Bruce Jenner (59) ile evlendi; bu evlilikten Kendall (13) ve Kylie (12) adında iki kızı daha oldu. Kardashian Kardeşler’in kameralarla tanışması babalarının ünü sayesindeydi elbette. Bıraktığı devasa miras da renkli bir yaşam sürmelerine epey yardım etti. Beveryl Hills’de büyüyen “tipik vadi” kızlarıydılar zaten. Yani alışveriş, güzellik, erkek arkadaş ve partilemek dışında bir şey düşünmeyen “kokoş” ve “tiki” takımındandılar. Kardeşlerin en gösterişlisi ve alımlısı olan Kim’in 2006’da Paris Hilton’un en yakın kız arkadaşı olarak tanınması boşuna değil yani.
GÜNLÜK HAYATLARI TV ŞOVU OLDU
 Ancak kesinlikle Paris Hilton’un gölgesinde kalacak bir tip değildi Kim Kardashian. Ne o, ne de kardeşleri... Kameralara poz vermeye bayılıyor, ünlü arkadaşlarla takılıyor, şımarıkça para harcıyor ve gece kulüplerinde sabahlıyorlardı. Egzotik, çarpıcı ve seksi güzelliklerinin de nedensiz ve acayip ünlerine hatırı sayılır bir katkısı oldu.
Bu arada beklenen gerçekleşti ve Kardashian/Jenner ailesinin, daha doğrusu kabilesinin hayatları bir reality show’a dönüştü. “Keeping Up with the Kardashians” (Kardashian’lar ile Devam Etmek) adlı bu program, 2007’de ünlü eğlence kanalı E!’de yayınlanmaya başladı. Yaklaşık iki yıl kadar devam eden program; bu zengin, eksantrik, çılgın, yüzeysel ve kalabalık ailenin günlük yaşamını gözler önüne seriyordu. Bir ev dolusu baskın karakterli ve iddialı kadının macerası, izleyicileri ekran karşısına çiviledi. Ayılıp bayılanlar da oldu, nefret edenler de.
KALİFORNİYA’DA BUTİK AÇTILAR
“Keeping Up with the Kardashians” bittikten sonra Kourtney ve Khloe yine E! kanalında yeni bir televizyon şovuna başladı: “Kourtney&Khloe Take Miami” (Kourtney ve Khloe Miami’de). Hâlâ yayınlanmaya devam ediyor. Bu arada Kardashian Kardeşler reklam yıldızı da oldu. Reebok reklam kampanyasında yer aldılar. Kim ve Khloe, GNC firmasının çıkardığı zayıflama hapı Quick Trim’i tanıttı ayrıca.
Kardashian Kardeşler’in giyim tarzı pek çoklarınca rüküş, ucuz ve aşırı bulunmasına rağmen kardeşler moda ‘zevk’lerini de paraya tahvil etmekte gecikmedi. Kaliforniya’da kendi giyim tarzlarını yansıtan D.A.S.H adlı bir butik açtılar. Bu ticari girişim büyük başarı kazanamasa da yıldızını söndürmeye yetmedi. Amerika maceralarını hâlâ büyük bir iştahla izlemeye devam ediyor.      

Haberin Devamı

EN GÜZEL VE POPÜLERİ: KIM

Haberin Devamı

28 yaşında. Jennifer Lopez’in tahtına aday gösteriliyor. Ortalara ilk çıktığı zamanlarda iri göğüsleri ve kalçasıyla alay konusu olmuştu, hatta argoda kıç anlamına gelen “tush” adı takılmıştı kendisine. Şimdi çok daha formda, zira ünlülerin spor hocası Gunnar Peterson ile birlikte deli gibi spor yapıyor. Fit in Your Jeans by Friday (Cumaya Kadar Kot Pantolonunuza Girin) adında bir fitness DVD’si çıkardı şimdilerde. Aşk hayatı popüleritesine kıyasla çok da parlak değil: Müzik prodüktörü Damon Thomas ile üç yıl süren evliliği 2003’te bitti. Ardından R&B şarkıcısı sevgilisi Ray J. ile çektikleri seks kasedi internete düştü. Birkaç ay önce de NFL beyzbol takımında oynayan 24 yaşındaki erkek arkadaşı Reggie Bush ile olan iki yıllık ilişkisini bitirdi.  

Haberin Devamı

EN ŞIMARIKLARI: KHLOE

25 yaşında. En küçükleri ve en şımarıkları. Aynı zamanda en uzun boyluları. Ablaları kadar göz alıcı olmasa da ortalamanın üstünde bir albenisi var. PETA’nın “Kürk Giymektense Çıplak Gezerim” kampanyası için soyundu. Şu sıralar L.A. Laker basketbol takımının oyuncularından Lamar Odom ile flört ediyor. İki çocuk babası olan 29 yaşındaki Odom’u ailesiyle de tanıştırmış. Bir süre kendi adını taşıyan bir radyo programı yaptı ve bu programda biseksüel eğilimleri olduğunu itiraf etti.    

EN HAMİLESİ: KOURTNEY

30 yaşında. Gece kulübü işletmecisi sevgilisi Scott Disick’ten (26) hamile. Aralıkta doğum yapacak. Henüz bebeğine ne isim koyacağına karar verememiş. Bu arada kızların en eğitimlisi de Kourtney. Dallas’taki Southern Methodist Üniversitesi’ne devam ettikten sonra Arizona Üniversitesi’nin tiyatro ve İspanyolca bölümlerinden mezun oldu.  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!