Altına hücum!

Güncelleme Tarihi:

Altına hücum
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2014 01:43

İki çocukluk arkadaşının altın bulma hayaliyle çıktıkları tehlikeli macera ve insanın doğaya, insanın insana karşı amansız mücadesi .

Haberin Devamı

Başta Jack London’ın ‘Vahşetin Çağrısı’ olmak üzere sayısız kitap ve filme konu olan Klondike Altına Hücumu bu kez dizi oldu. Belgesel kanalı Discovery Channel’in çektiği ilk dizi özelliğini taşıyan ‘Klondike’, belgesel tadında muhteşem görüntülerle pazartesi 22.30’da başlıyor. 1896’da altın bulunmasıyla 100 bin insanın hayallerinin peşinden Alaska’ya göçünü anlatan altı bölümlük dizi, iki çocukluk arkadaşının altın bulma hayaliyle çıktıkları tehlikeli macerayı ve insanın doğaya, insanın insana karşı amansız mücadesini konu alıyor. Dizinin başrollerinde Game of Thrones’tan tanıdığımız Richard Madden, Abbie Cornish gibi genç oyuncular var. Charlotte Gray’in Gold Diggers adlı romanından uyarlanan Klondike’ın yapımcılığını Ridley Scott üstlendi. Jack London mı? Elbette unutulmadı, kahramanlarımız dizinin ilk bölümünde onunla karşılaşıp kafaları parlatıyorlar.

Aktörüz diye narin değiliz

Haberin Devamı

Olaylar inanılmaz bir soğukta geçiyor ve biz galada diziyi seyrederken bile üşüdük. Samimi söyleyin, sizce dizinin çekildiği Kanada’da, sahada mı olmak daha güzel yoksa sıcacık evinizde oturup Discovery Channel seyretmek mi? (Kahkahalar)
Conor Leslie: Çamur, soğuk ve yağmurda çekim yapmayı tercih ederim. Sanırım herkes benimle aynı fikirde olacaktır, ne kadar soğuk olursa olsun, aktörler açısından o mekânlarda çekim bizim o anı daha iyi yaşamamızı sağladı.
Richard Madden: İnsanlar aktör olduğumuz için bizim yumuşak ve narin olduğumuzu sanıyor ama emin olun değiliz. Ama bazı şimdi adını vermeyeceğim aktörler çekimler sırasında kendilerini sıcak tutmak için elektrikli çorap giyiyordu.
Paul Scheuring: Ama şunu söylemeliyim bu aktörler de başka çok zorlu sahneleri cesurca çektirler. Yani biliyorsunuz bahsettiğimiz yer Kanada, aylardan nisan ve geceleri dondurucu dereceler oluyor.
Abbie Cornish: Aslında benim için ilk hafta Richard’ı izlemek harika bir şeydi. O kadar korkusuzdu ki ve yani ne olursa yapmaya, denemeye hazır bir haldeydi, yağmurun, karın altında, soğukta, kızaklarla... Hiç önemi yoktu. O kadar önemsiyordu ki rolünü kendini fazla zorlamasından endişelendim.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!