Alışveriş zamanı

Güncelleme Tarihi:

Alışveriş zamanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2010 09:29

Haberin Devamı

Alışveriş zamanı

“Yok Böyle Dans”ın iddialı yarışmacılarından Pascal Nouma, önceki gün Fransa’da yaşayan çocukları Marin ve Noa ile alışveriş yaptı. Çocukları İstanbul’a gelir gelmez alışverişe çıkaran Nouma, Palladium’daki Hummel mağazasında yaklaşık iki saat kaldı.

Arapça rock

Türkiye’nin ilk Arapça rock grubu Ahibba’nın “Matar u Nar” (Yağmur ve Ateş) adlı ilk albümü, Kalan müzik etiketiyle müzik marketlerdeki yerini aldı. Çok kültürlülüğün zenginlik olduğu düşüncesinden hareketle müzik yapan grubun Ortadoğu’nun karakteristik müzikal formlarıyla, Rock müziğin dinamik yapısını içinde barındıran albüm kayıtlarında yeni bestelerin yanında geleneksel şarkılar da var.


Kazım bu kez rahat

Fenerbahçe’nin ünlü futbolcusu Kazım Kazım, artık daha sakin. Geçtiğimiz yıl kız arkadaşı Mariana ile fotoğraflarının çekilmesine çok sinirlenen ünlü futbolcu, bu huyundan vazgeçmişe benziyor. Önceki gün sevgilisi Mariana ile birlikte İstinye Park’ta bir cafe’de yemek yiyen Kazım Kazım, görüntülendiğini fark edince gazetecilere bu kez tepki göstermedi.


Almanya’da buluştular

Haberin Devamı

Hollywood’da çalışan Türk asıllı yönetmeni Mennan Yapo”nun yeni aksiyon ve macere dolu bir filminde rol alması için teklif alan Saruhan Hünel, geçtigimiz hafta film görüşmeleri için Almanya”ya gitti. Yapo ile Berlin’de buluşan Hünel, filmde dünyaca ünlü isimlerin rol alacağını söyledi.
Genç oyuncu, eğer uygun şartlar oluştuğu takdirde filmin belli sahnelerinin Türkiye’de çekileceğini söyledi.

Lavinia yine geldi

Ali İlhan’ın yönettiği “Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak” filminde rol alan İtalyan sinemasının genç yıldızı Lavinia Longhi,
Altın Portakal Film Festivali ardından bu kez ‘Kültürlerarası Diyalogda Sinemanın Önemi’ paneli için Türkiye’ye geldi. Genç oyuncu, AB-Türkiye Kültür Köprüleri Programı kapsamında bugün Sabancı Müzesi’nde gerçekleştirilecek panele konuşmacı olarak katılacak.

Çocuklarıyla geziyor

Beşiktaş’ın eski menejeri Sinan Engin, oğlu Oğulcan Engin ve kızı Elif Engin ile geçtiğimiz günlerde İstanbul’dun ünlü alışveriş merkezi Kanyon’daydı. Çocukları ile Gina’da yemek yiyen Sinan Bey daha sonra Kanyon’dan ayrıldı.

Haberin Devamı


Baba ve oğlun
piyano buluşması

İş Sanat, sezonun ikinci konserinde 20. yüzyılın en büyük piyanistlerinden kabul edilen Vladimir Ashkenazy ile oğlu Vovka Ashkenazy’yi ağırladı. Dinleyicilerin dakikalarca alkışladığı ikili, alkışlara iki defa sahneye dönerek karşılık verdi.
Baba-oğlun konseri Fransız besteci Francis Poulenc’in, üzerinde Satie ve Stravinsky etkilerinin hissedildiği İki Piyano için Sonat’ıyla başladı. İkili hemen ardından Rus besteci ve piyanist Scriabin’in yoğun romantik karakterdeki İki Piyano için Fantazi‘sini seslendirdi.


İnkara gerek yok

Murat Dalkılıç, adının aşk dedikodularına karıştığı genç oyuncu Ekin Türkmen’le Asmalımescit’te yine objektiflere takıldı. Dalkılıç’ın arabası ile Beyoğlu’ndan ayrılan ikili, Beşiktaş’ta polis çevirmesine takıldı. Murat Dalkılıç ve Ekin Türkmen, araçtan indirilerek üst araması yapıldı. Polisler gazetecilerin görüntü aldığını görünce ikiliyi araçlarına bindirdi.


Böyle çekmeyin

Haberin Devamı

Bilge Öztürk, geçtiğimiz akşam Cihangir’de sevgilisi, eski Türkiye Windsurf Şampiyonu Salih Alexander Çakır’la objektiflere takıldı. Öztürk, “Lütfen çekmeyin, makyajsızım ve üzerimde eşofmanlar var” diyerek görüntü vermek istemedi.

 

DVD’si çıktı

Yönetmenliğini Adam Gierasch’in üstlendiği, gerçek bir yaşam öyküsünü aktaran ve olayların odak noktasındaki kahramanlarının oyuncu olarak yer aldığı “Yaşam Arsızı”nın DVD’si, Kanal D Home Video etiketiyle piyasada. Elif Çağlayan, Yasemin Alkaya, Aysun Çağlayan, Funda Çağlayan’ın oynadığı film, anne ve babalarının trafik kazasında, gözlerinin önünde ölmelerine tanık olmalarıyla yaşamları cehenneme dönüşen üç kız kardeşin gerçek öyküsünü konu alıyor.

Yeni albüm

Haberin Devamı

Lara’nın “Yolla” adlı single’ı Ozan Video etiketiyle bu ayın ortasında çıkacak. 3 şarkıdan oluşan maxi single’da yer alan şarkılarda Aşkın Tuna, Lara, Ümit Kuzer, Erhan Bayrak, Yıldıray Gürgen ve Murat Güneş gibi müzisyenlerin imzası bulunuyor. Ünlü balaban sanatçısı Alihan Samedov’un eşlik ettiği projenin oluşum süreci 1 yıl sürdü.


Bayramlık alışveriş

“Çok Güzel Hareketler Bunlar”ın sevimli oyuNCUSU adlı programında ünlenen oyuncu İbrahim Büyükak, önceki gün İstinye park’ta bayram alışverişine çıktı. Büyükak, ailesine ve akrabalarına aldığı hediyeleri zor taşıyabildi. Büşra BOZOK

resimalti:
Hürriyet gazetesi ve Kelebek, genç oyuncunun da tercihi.

Bugün serbest

Haberin Devamı

Nurgül Yeşilçay, Bebek’teki evine giderken gördüntülendi. Rahak kıyafetleriyle dikkat çeken Yeşilçay, oğluna aldığı bebek dergisiyle objektife yansıdı. Ünlü oyuncu, gazetecileri selamladıktan sonra evinin yolunu tuttu.


Olumlu tepki aldık

Mahsun Kırmızıgül, “New York’ta Beş Minare” filminin yapımcısı Murat Tokat’la birlikte Astoria Alışveriş Merkezi’ndeydi. Kitchenette’de yemek yiyen ikili, filme gelen eleştiriler hakkında yorum yapmadı. Kırmızıgül, “Genelde olumlu tepkiler aldık. Şu anda beklenen rakamlara ulaştık. Birçok dünya yıldızı ilk defa böyle bir proje yer aldı” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!