Alışveriş Merkezlerinde ne var ne yok

Güncelleme Tarihi:

Alışveriş Merkezlerinde ne var ne yok
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2009 12:33

İstinyePark Alışveriş Merkezi’nin 29 Ekim’de başlayan Tom&Jerry’yi çocuklarla buluşturma etkinliği yarın da devam edecek.

Haberin Devamı

Tom&Jerry coşkusu

İstinyePark Alışveriş Merkezi’nin 29 Ekim’de başlayan Tom&Jerry’yi çocuklarla buluşturma etkinliği yarın da devam edecek. Alışveriş merkezinin Ana Aktivite Alanı’nda 12.00-19.00 arasında her saat başında gerçekleştirilecek partilerde, çocuklar Tom&Jerry karakteri ile oyunlar oynayabilecek, fotoğraf çektirebilecek. Puzzle, sek sek, boyama aktivitelerine katılabilecek, hediye olarak balon, şapka ve düdük sahibi olabilecekler.

Sipariş et gelsin

CapGetir uygulamasıyla Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği (AMPD)’nin Müşteri Memnuniyeti Projesi ödülünü kazanan Capitol Alışveriş Merkezi, kendilerine uygun ürünü bulamayan müşterilerine kolaylık sağlıyor. 1 Mart 2009’da başlayan CapGetir uygulamasıyla Capitol’de bulunan zincir mağazaların herhangi birinde yapılan alışveriş esnasında, istenilen ürünün renk ya da bedeninin İstanbul il sınırları içerisinde herhangi bir başka şubede bulunması durumunda, ürünün özel kurye ekibi tarafından müşterinin bulunduğu Capitol’e getirilmesi sağlanıyor. Dekorasyon objesinden kıyafete, kitaptan ayakkabıya her ürün iki saat içinde ücretsiz olarak sipariş eden müşteriye ulaştırılabiliyor.

Haberin Devamı

Atatürk sergisi

Airport Outlet Center’da Cumhuriyet’in kuruluşunun 86. yılı nedeniyle “Belgelerle Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet” sergisi var. Osmanlı ve Cumhuriyet dönemi arşivlerinden seçilen ve daha önceden yayınlanmamış değerli 20 belge ve 10 Atatürk fotoğrafı sergileniyor. 13 Kasım’a kadar sürecek.

Ucuzluk panayırı

Fabrika satış fiyatlarıyla alışveriş imkanı sağlayan Outlet Center İzmit’in her yıl tekrarlanan Ucuzluk Panayırı’nın 23.’sü geçtiğimiz çarşamba başladı. 15 Kasım’a kadar devam edecek etkinlik  kapsamında ünlü markaların ürünleri outlet fiyatından da uygun satışa sunuluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!