Alexkid

Güncelleme Tarihi:

Alexkid
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2011 11:51

Roxy
04.03.2011
22:00

Alexkid … Mart Cuma Roxy’de sizi mükemmel bir Fransız tech-house eğlencesine sürükleyerek, dahiyane mix’leriyle etkisinden kurtulamayacağınız bir gece yaşatacak.

1997 yılında çıkardığı Playground single’ıyla elektro house ve dub yörüngesindeki yerini başarıyla alan Alexkid (Alexis Mauri) besteci, ses teknisyeni, remix ustası ve DJ özelliklerinin tümünü çok enstrümanlı müziğine aktarmayı başarmış. Prodüksiyon konusundaki yeteneklerini dolu dolu üç albümle ortaya koyan sanatçı, Fransız kültürünün karmaşıklığını müziğiyle de bütünleştirerek geçmiş Drum & Bass, Nu Acid ve Elektro deneyimlerinden güncel House ve Dub sound’lara kadar uzanan oldukça çeşitli ve geniş bir tarza hakim.

Aralıksız çalışmalarına devam eden Alexkid, henüz toy kabul edilebilecek albümü “Mint” ile ise tümüyle elektronik alt yapılı bir sound yakaladı. Albüm, “Come With Me” ve “Pick It Up” single’larının öncülüğüyle istisnasız tüm eleştirmenler ve benzeri sanatçılar tarafından büyük beğeniyle karşılanmakla kalmayıp aynı zamanda Alexkid’in ileriki yıllardaki Avrupa turneleri için de bolca malzeme sağladı. Damian Lazarus’tan George Michael’a kadar birçok sanatçıya remix’ler veren Alexkid’in Roxy için özel olarak hazırladığı elektronik, house geceyi merakla bekliyoruz!
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!