Aksesuvarlar çıldırdı

Güncelleme Tarihi:

Aksesuvarlar çıldırdı
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2000 00:00

Haberin Devamı

Tasarımcılar, cirosu milyon dolarlarla ifade edilen pet dünyasına hızlı girdiler. Akla hayale gelmez zenginlikte aksesuarları, evcillerin ve sahiplerinin yaşamını kolaylaştırmak için hazırladılar. Hem estetik hem de kullanışlı aksesuarlar arasında mutlaka ‘‘Keşke olsaydı’’ diyeceğiniz bir tanesi çıkacak.

Manyetik köpek yatağı

Uyku problemleri olan köpekler için tasarlanmış manyetik yatak yıkanabilir bir kılıfla kaplanmış. Armodillo firmasının ürettiği manyetik yatak, eklemleri rahatlatıyor.

Gümüş kolye

Mücevher tasarımcısı Penelope Malby'nin tasarladığı gümüş kolyeye köpeğinizin ismini, adres ve telefon numarasını yazabilirsiniz. Kemik motifi ya da pati izi olanları da seçebilirsiniz.

Bisküvi topu

Köpeklerin eğlenceli saatler geçirmesi için birebir. Orta ve büyük boyları var. Top içindeki sütlü kemik bisküvilere ulaşmak, lezzetçi ve oyuncu köpekler için harika bir eğlence.

Sırt çantası

Köpekleri bilirsiniz, paylaşmayı severler. Sahiplerinin eşyalarını taşımak da onlar için bir paylaşımdır. Luxway firmasının ürettiği sırt çantaları onları incitmeyecek şekilde tasarlanmış. Çantanın, iki geniş gözü var. Ağırlığı omuzlarına eşit biçimde dağıtmayı başarırsanız, yürüyüşlerde su şişenizi ve ufak tefeğinizi zorlanmadan taşıyabilir.

Otomatik kedi tuvaleti

Dünyada bir milyonun üzerinde kedi bu tuvaleti kullanıyor. Litter Maid firmasının ürettiği kedi tuvaletinin tarakları, kediniz ihtiyacını gördükten kısa bir süre sonra harekete geçiyor. Kumun üzerindeki dışkıyı veya idrarla topaklaşmış kumu konteynere sürüklüyor. Konteynır dolduğunda boşaltılıyor. Tırmıkları temizlerken motoru durdurmayı unutmamak gerekiyor. Web adresi: www.littermaid.com

Su şişesi

Pet su şişelerinin bağlanabileceği suluk, kedinizin taze su deposu.

Işıklı el tasması

Tasma kayışına ışık eklemeye ne dersiniz? Flexi firmasının sunduğu bu ürünle, gece yürüyüşlerinde hem yolunuzu aydınlatacaksınız, hem de köpeğinize eşlik edeceksiniz.

Web adresi: www.flexiusa.com

Bel çantalı kayış

İki bölümden oluşan bu tasma kayışı, son derece pratik. Anahtarlar, para, hatta küçük bir fotoğraf makinesini bile içine yerleştirebilirsiniz. Mor ve kırmızı olmak üzere iki rengi var.

Kıkır kıkır

Ofisten eve döndünüz ve köpeğiniz sizinle oynamak istiyor. Ama çok yorgunsunuz. Evde bile olsanız, oradan oraya koşturacak haliniz yok. O zaman oturduğunuz yerden köpeğinizi biraz meraklandırmaya, koşturmaya, eğlendirmeye ne dersiniz? Bütün bunlara cevap verecek olan sadece bir top. Ama üzerinde pati izleri olan bu topu her attığınızda gittiği yol boyunca kıkırdama sesleri çıkarıyor.

email adresi: mpet1@aol.com

Yumuşak arkadaş

Talepkar bir gülümseyiş. Kediniz asla karşı koyamayacak. Ağzından içeri girip, sırtından çıkacak. Halı suratlı kedi, kediseverlerin arkasını dönemeyecekleri türden. Bu tasarımın sekiz ayrı rengi ve 150'den fazla modeli var. Uzun bıyıkları ve patlak gözleriyle sizi bekliyor.

Web adresi: www.catillac.com

Kedilere eğlence

Kediler eğlenceden hoşlanır. O halde onlara aktif bir jimnastik salonu sunmalısınız. Kolay tırmanış, tırmalama, kaşınma direkleri, platform, kovalama topu var.

web adresi: www.pets4you.com/pages/arbella/html

Kuş jimnastiği

Kuşlar için Amerika'nın en iyi kuş jimnastik salonu.

Tuvalet küreği

Tuvalet artıklarını toplamak için, fare şeklinde hazırlanmış bir kürek. Kediler bunu çok sevecek.

Web adresi: www.scoopcoop.com

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!