Akıllı olsa evlenirdik

Güncelleme Tarihi:

Akıllı olsa evlenirdik
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2007 00:00

Mahsun Kırmızıgül'le yaşadığı aşkla adını duyuran Bade İşçil, eski sevgilisiyle ilgili ilk kez Kelebek'e konuştu. İşçil, "Mahsun akıllı davransa şimdiye kadar evlenirdik" dedi.

Haberin Devamı

Foto galeri - Bade İşçil fotoğrafları için tıklayınız...

Akıllı olsa evlenirdik

Çocuğumuz bile olabilirdi
Ben yaşadığım ilişki sonucu mutlu bir yuva kurmak istiyordum. Ancak, böyle bir ilişkide çocuğumuz olsa bile ona ne verebilecektik ki? Şimdiye kadar ayrılık nedenini açıklamadığım için insanlar birbirimizi aldattığımızı düşündüler. Oysa ben Mahsun'u rencide etmek istemediğim için sustum. Çünkü ne söylesem başka yere çekilecekti. Mahsun, bu süreçte akıllı davransa evlenirdik. Belki de çocuğumuz bile olmuştu.

Yalnızlıktan şikayetçiyim
Yaşadığım her şey bana tecrübe kazandırdı. O dönem panik atak oldum. Panik atağımı dalış yaparak tedavi etmeye çalıştım ve bir dalış sırasında az daha hayatımı kaybediyordum. Neyse ki sonunda atlattım, hayatın ne kadar değerli olduğunu anladım. Henüz 21 yaşındaydım. Bu genç yaşımda çok kötü günler geçirdim. Şubat ayından beri ise hayatımda kimse yok, bu durumdan şikayetçiyim. Doğru insanı bulunca hiç beklemeden evleneceğim.

Sarışınım ama akıllıyım
Cine5'in yeni dizisi "Metropol Cafe" ile oyunculuğa adım atan Bade İşçil, "Sarışınım ama akıllıyım. Her şeyi yerli yerinde yapmayı severim. Yaptıklarım, yapacaklarımın yanında az kalıyor. Daha iyisini yapacağımı biliyorum" dedi.

Haberin Devamı

İŞTE GÜZEL OYUNCUYLA YAPTIĞIMIZ ÖZEL RÖPORTAJ...

/images/100/0x0/55eafaf9f018fbb8f8a32b71
- "Metropol Cafe" dizisi teklifi size nasıl geldi?
Beni prodüksiyondan aradılar. Böyle bir projenin olduğunu ve bu projede benim de yer almamı istediklerini söylediler. Birol Güven'in dizileri genelde sağlam oldukları için teklifi kabul ettim.

- Bu dizide oynayanların hiçbirinin daha önceden oyunculuk deneyimi yok sanırım. Sizinde deneyiminiz pek yok. Tereddüt yaşadınız mı?
Dizideki oyuncular içinde mesleği mimarlık ve eğitim danışmanlığı olanlar var. Çok alakasız meslekler belki ama oyunculuk insanın içinden olmalı. Mesela ben çok iyi taklitler yaparım. Tiyatrocu bir yanım hep oldu. Burcumun getirdiği bir özellik sanırım. Bana oyunculuğu yapabilirsin dediler ve ben de çekinmeden denedim.

- Oyunculuktan keyif alıyor musunuz?
Set ortamında çok eğleniyorum. Bir iş yapıyoruz ve bu işi yaparken eğlenebiliyoruz. Okulla ev arasında mekik dokuduğum için ben bu diziyi sosyalleşme olarak görüyorum. Spora gitmek gibi bir şey benim için.

- Oyunculuğu meslek olarak devam ettirecek misiniz?
Oyuncu olacağım diye bir kaygım yok ama bu işten büyük keyif alıyorum.

- Bize biraz Bade'yi anlatır mısınız?
Ukala ve soğuk biri gibi göründüğümü söylüyorlar. Ancak insanlar beni tanıdıktan sonra gayet içten ve samimi buluyorlar. Benim Pollyanna bir yanım var. Her zaman olumlu düşünürüm.

- Gerçek hayatta Polyannacılık oynar mısınız?
Ben insanlara iyi niyetle yaklaşıyorum. Hep iyi olduklarını düşünüyorum ama kötü olduklarını fark ettiğim insanlar da oldu. Hiçbir zaman sınıf ayrımı yapmadım. Her meslekten, her aileden arkadaşım vardır benim. Asansörde bile insanlarla anında dostluk kurabiliyorum.

- Sarışınlığınızla özdeşleşiyor musunuz?
Sarışınım ama akıllıyım. Her şeyi yerli yerinde yapmayı severim. Kendimi beğenmiş biri değilim, komplekslerim de yok. Bir kusurum olsa rahatlıkla söylerim.

Haberin Devamı

- Kendini hep takdir eden bir insan mısınız?
Yaptıklarım, yapacaklarımın yanında az kalıyor. Daha iyisini yapacağımı biliyorum. Ancak biraz tembellim galiba.

- Mahsun Kırmızıgül'le ayrılığınızın ardından başkası olsa şöhreti tercih eder ve kullanırdı. Neden siz bir şey yapamadınız?
Yapmadım. "Çok güzelsin, güzellik yarışmasına gir, ajansa yazıl" diyenler oldu ama benim şöhreti isteyen bir insan değilim. İnsanlar oyunculuğumu beğensin bu bana yeter. Beni dışarıda tanımasınlar istiyorum.

- Göz önünde olmak istemiyorsanız neden oyunculuğu tercih ettiniz?
Sonuçta benim tercih ettiğim meslek olan moda sektöründe, kendini tanıtmadan bir şeyler yapamıyorsun. İnsanlar beni ukala birisi olarak tanıdılar. Gerçek kişiliğimi göstermek için oyunculuğu tercih ettim.

- Mahsun Kırmızıgül'le ayrılık sebebiniz neydi?
Bizim ayrılma sebebimiz aldatma değildi. Ben yaşadığım ilişki sonucu mutlu bir yuva kurmak istiyordum. Çünkü çok gelişmiş bir aile kültürüm var. Ancak böyle bir ilişkide çocuğumuz olsa ona ne verebilecektik ki? Şimdiye kadar ayrılık nedenini açıklamadığım için insanlar birbirimizi aldattığımızı düşündüler. Ben Mahsun'u rencide etmek istemediğim için hep sustum. Çünkü ne söylesem başka yere çekilecekti. Ama biz hâlâ çok iyi arkadaşız. Bir sıkıntım olsa yine Mahsun'u arar, görüşürüm.

Haberin Devamı

- Mahsun Kırmızıgül nasıl bir insan?
Açıkçası Mahsun çok sahiplenici ve efendi bir insan. Kötü diyebileceğim hiçbir özelliğe sahip değil. Zaten normal bir insan olsa, yani ünlü olmasa çoktan evlenmiştik. Belki de çocuğumuz bile olmuştu.

- Bu ayrılıktan sonra hayatınıza kimse girdi mi?
Şubat ayından beri hayatımda kimse yok ve bu durumdan şikayetçiyim. Arkadaşlarımla bir yere gittiğimizde onların yanlarında sevgilileri oluyor bense tek başımayım. Her kadının erkek arkadaşı olması lazım. Doğru insanı bulunca hiç beklemeden evleneceğim.

MAHSUN'LA BERABERKEN PANİK ATAK OLDUM

- Mahsun Kırmızıgül ile beraberken önünüzde ait olmak istemediğiniz bir hayat vardı. Siz hem bunla mücadele ettiniz hem de bir ilişki yürütmeye çalıştınız, zor olmadı mı?
Yaşadığım her şey bana tecrübe kazandırdı. O dönem panik atak oldum ama şimdi atlattım ve hayatın ne kadar değerli olduğunu anladım. Henüz 21 yaşındaydım ama bu genç yaşımda çok kötü günler geçirdim.

- Ne kadar sürdü hastalığınız?
İki sene sürdü. Panik atağımı dalış yaparak tedavi etmeye çalıştım. Bir dalış sırasında az daha hayatımı kaybediyordum.

- Nasıl atlattınız peki?
İlaç tedavisi de gördüm ama ilacın iyileşmeyi hızlandırdığını düşünüyorum. Esneyemiyordum bile, yarım kalıyordu. Migren de var bir de bende.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!