Aile İşi 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Aile İşi 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 15:23

Aile İşi 6.bölümde işler gkarışıyor. ATV'nin ekranlara geçtiğimiz haftalarda merhaba diyen yeni dizisi Aile İşi 6. bölümü ile ekranlara gelecek. Aile İşi'nin 6. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte dizinin yeni bölümde yaşanacaklar..

Haberin Devamı

Kardeşleri ile "Aile İşi" ve market arasında bölünen Müjde zor zamanlar geçirmektedir. Kardeşlerine yeteri kadar zaman ayıramamaktadır. Kardeşi Uğur, yeni arkadaş çevresi yüzünden karakolluk olmuştur. Leman, bir işgüzarlık ederek Müjde'yi yaşadığı zor şartlardan kurtarmak için evlendirmeye karar verir. Bu fikir Hakan dışında tüm aile üyelerinden de destek görür. Müjde önce bu teklife karşı çıksa da sonrasında kendisine bulunan "kısmet" ile görüşmeyi kabul eder. Hakan hem bu görüşmenin gerçekleşmemesi için elinden geleni yapacaktır hem de Müjde'nin kardeşlerine "ağabeylik" görevini üstlenecektir.

Aile İşi 6. bölüm fragmanı 

Hasibe Eren'in duygu dolu anları
Atv’nin sevilen dizisi Aile İşi son yayınlanan bölümüyle izleyicileri hem güldürdü hem ağlattı. Dizideki küçük Ece, Hasibe Eren'in canlandırdığı Emel karakterine, küçük yaşlarda kaybettiği kızını hatırlattı. Kaybettiği kızının Ece'nin yaşlarında olduğunu anımsayan Emel, geçmişinde yaşadığı bu büyük acıyla tekrar yüzleşti. Ufuk Özkan, Pelin Akil, Hasibe Eren, Murat Akkoyunlu, Can Bonomo, Naz Ar ve daha birçok oyuncunun yer aldığı Aile İşi dizisi Çarşamba akşamları izleyicisiyle buluşuyor.

Haberin Devamı

Can Bonomo hem göze hem kulağa hitap edecek!
Çarşamba akşamları atv’de ekranlara gelecek olan Aile İşi’nin jenerik müziğine Can Bonomo damgasını vuracak. Dizide Berk karakterini canlandıracak olan Can Bonomo, önce kamera karşısına sonra da rol aldığı dizinin jenerik müziği için mikrofon başına geçti. Başrollerini Ufuk Özkan, Pelin Akil, Hasibe Eren, Can Bonomo, Sait Genay, Murat Akkoyunlu, Osman Wöber, Mine Kılıç, Şafak Karali, Özgür Emre Yıldırım gibi oyuncuların paylaştığı Aile İşi, jenerik müziği ile de çok ses getirecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!