Aile çok değişti

Güncelleme Tarihi:

Aile çok değişti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2004 01:29

1990 yılında Hilmi Topaloğlu’nun sahibi olduğu Prestij Müzik şirketinde buluşan ve ‘Prestij Ailesi’ni oluşturan Özcan Deniz, Alişan ve Mahsun Kırmızıgül’ün imajları, o günden bugüne baştan aşağı yeniledi. Özcan Deniz’in ‘Asmalı Konak’ dizisiyle başlattığı bu değişime, Mahsun Kırmızıgül ile Alişan da kayıtsız kalamadı.

Özcan Deniz’in ünlü modacı Ferruh Karakaşlı’nın kıyafetleriyle oluşturduğu yeni imajının olumlu etkilerini gören her iki ünlü isim, ‘değişim zamanı’ diyerek son albümleri için çok farklı görünümlerde fotoğraflar çektirdi. Mahsun Kırmızıgül ve Alişan’ın ‘metroseksüel’ görünümlü fotoğrafları çok beğenildi.

Alişan, iki hafta önce çıkan ‘Kalbim Ellerinde’ albümünün fotoğraf çekimleri için stüdyoya girerken, kıyafet seçiminde sevgilisi Sezin Erbil’den yardım aldı. Mahsun Kırmızıgül ise, mayısın ilk haftası çıkacak olan ‘Sarı Sarı’ albümünün fotoğrafları için, İtalyan Ermenegildo Zegna’dan aldığı kıyafetlerle poz verdi.

Zegna imzası

Mahsun Kırmızıgül, dört senedir üzerinde çalıştığı yeni albümü ‘Sarı Sarı’ için Ermenegildo Zegna imzalı kıyafetlerle objektif karşısına geçti. İlk kilibini de Maldiv adalarında çekiyor.

Değişimi başlattı

Prestij Ailesi’nin değişime ayak uyduran ilk ismi Özcan Deniz, müziğine de bu değişimi yansıttı. Deniz, yeni albümünde Mercan Dede ile çalışacak.

Sevgiliden destek

Prestij Ailesi’nin en küçüğü Alişan’ın imajmaker’ı ise sevgilisi Sezin Erbil. Sevgilisinin talimatlarıyla kendini yenileyen Alişan, ‘Yeni imajım çok beğenildi’ diyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!