Ağlatan veda

Güncelleme Tarihi:

Ağlatan veda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2013 09:16

“Kuzey Güney” ekibi, dizinin son bölümünü birlikte izledi. Finalin ardından birbirlerine sarılarak vedalaşan oyuncular, gözyaşlarına hakim olamadı.

Haberin Devamı

Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi “Kuzey Güney”, önceki akşam ekrana veda etti. Ekip, final bölümünü Çubuklu 29 adlı mekânda düzenlenen veda yemeğinde izledi. Gecede duygusal anlar yaşandı. Finalin ardından birbirlerine sarılarak vedalaşan oyuncular ve set çalışanları, gözyaşlarına hakim olamadı.
Mekândan ilk ayrılan, Bade İşçil oldu. İçeriden kısa süre önce evlendiği eşi Malkoç Sualp’le çıkan oyuncu, “Yorucu bir sezon geçirdik. Yeni sezonda herhangi bir projede yer almayacağım, şu an sadece balayı tatilimi geçireceğim Bora Bora’yı düşünüyorum” dedi.

Mekândan yapımcı Kerem Çatay’la ayrılan Kıvanç Tatlıtuğ ise “Çok güzel bir iş yaptık, her şey çok güzeldi” diye konuştu. Yeni sezonda ekrana gelecek bir dizide Farah Zeynep Abdullah’la başrolü paylaşacağı haberleri hakkında konuşmak istemeyen Tatlıtuğ, rol arkadaşı Bade İşçil’in düğününe neden katılmadığı sorusunu da yanıtsız bıraktı.          

                           

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!