Ağır ablalık var ya

Güncelleme Tarihi:

Ağır ablalık var ya
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 08, 2007 00:00

Ajda Pekkan, gerçek bir "süper star" olduğunu önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde verdiği konserle bir kez daha kanıtladı.

Haberin Devamı

Ağır ablalık var ya
Sanatçı 80'leri günümüze taşıyan "Ajda Diskoda" konseri ile binlerce kişiyi coşturdu.Sahneye ülkenin en iyi DJ'leriyle çıkan ve şarkılarını baştan sona "dans versiyon" olarak söyleyen Ajda Pekkan, Aytekin Kurt, Levent Yüksel ve Ege Çubukçu ile de düet yaptı. Gecede Ece Sükan tarafından hazırlanan birkaç farklı kostüm giyen süper star, Harbiye sahnesinde disko atmosferi yarattı.
Böyle bir konser vermesinin altında disko özleminin yattığını söyleyen Ajda Pekkan, "Disko benim için hep bir özlemdi. Gidip bir masa başında durup dans etmeyi sevmem. Zaten ağır ablalık durumu var ya, o yüzden bana yakışmıyor. Ben de disko olayını sahneye getireyim dedim" diye konuştu.
Ajda Pekkan, önceki akşam Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konserinde fırtına gibi esti. "Ajda Diskoda" adını verdiği konserinde, manken Ece Sükan imzalı kostümleriyle sahneye çıkan Pekkan, Can Hatipoğlu, Suat Ateşdağlı, Uğur Kirik ve Hüseyin Karadayı gibi en iyi DJ'lerle çıktığı konserde, şarkılarını 'dans versiyon' söyledi. Konser için iki aydır hazırlıklar yapan Pekkan, Aytekin Kurt, Levent Yüksel ve Ege Çubukçu ile düet yaptı. Bu geceyi bir özlemini gidermek için düzenlediğini söyleyen Pekkan, "Şarkılarım ve sizler, hayatımda en önde geliyorsunuz. Diskotek, hayatımda hep bir özlemdi. Gidip bir masa başında durup dans etmeyi sevmem. Zaten bana yakışmıyor, ağır ablalık var ya. O yüzden diskotek olayını sahneye getireyim dedim. Bu yüzden Ajda Diskoda gecesini yaptım" dedi.
Ä°ki kez evlendim
Gençliğimde evde kalma korkusu yaşadığını söyleyen Süperstar, "Bu yüzden iki kez evlilik yaptım. Şarkıcılık hayatıma başlarken belki bilmeden şarkı söylemeyi seviyorum diye başladım. Ama neler oldu neler. O zamanlarda evde kalmış
/images/100/0x0/55eac35df018fbb8f8952439
sendromu vardı. İlk evliliğim öyle oldu. 28 yaşındayım ah evde kaldım korkusu oldu ve evlendim. Ondan sonraki de böyle oldu. Romantik olmayı çok seviyorum o yüzden oldu" diye konuştu.
Benim çok ötemdeki o şarkı sözleri
Pekkan, birçok şarkısının söz yazarı olan Fikret Şeneş'i de konserinde unutmadı. Şeneş'le aralarındaki sorunu halleden Pekkan, "Romantiklerin en büyüğünü sizlerle paylaşmak istiyorum. Sevgili Fikret Şeneş en büyük romantik. Reformist olduğunu sonradan anladım. O da beni öyle gördü farkında olmadan. Bu acayip sözleri, benim çok daha ötemdeki sözleri bana söyletebildi. O zamanlar çok umurumda değildi söyleyip söylememek. Ama bir baktım hepimizin çok umurunda oldu o sözler. Hala duygularım mevcut ama kırılganlıkta. Ama bu paradokslar insanı yaşatıyor. Sevgili Fikret Şeneş'e yaşadığımız müddetçe uzun ömürler diliyorum" dedi.

Haberin Devamı

                                                                                         ÂSüperstar'ın Levent Yüksel'le düeti çok beÄŸenildi.

Haberin Devamı

Ağır ablalık var ya

 Ajda Pekkan, şarkılarını dansçılarla birlikte seslendirdi.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!