Ağda yaptıktan sonra tüylerinizde batık olur mu?

Güncelleme Tarihi:

Ağda yaptıktan sonra tüylerinizde batık olur mu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2016 21:48

Kadınların en çok sorun yaşadığı nokta vücudunda çıkan tüylerdir. Peki, kalıp ağda ile tüylerin alınması sonrasında batık oluşur mu?

Haberin Devamı

Kadınların en çok problem yaşadığı konulardan biri tüylerdir. Kadınlar tüylerinin temizlenmesi için ellerinden geleni yaparlar ama maalesef bazı durumlarda tüylerinde batık oluşmaktadır. Bu nedenle de tüylerini alırken büyük problem yaşamaktadırlar.

Kadınların tüylerini alırken kullandıkları bir diğer yöntem de ağdadır. Tüylerini ağda ile daha önceden hiç almamış olan kadınların akıllarında ağdanın batığa neden olup olmayacağına dair soru işaretleri bulunmaktadır. Peki, ağda batığa neden olur mu?

Ağda yaptıktan sonra tüylerinizde batık olur mu

AĞDA BATIĞA NEDEN OLUR MU?

Bayanların tüy dökücü krem gibi yöntemler ile tüylerini alması sonucunda kıl köklerinde batık oluşmaktadır. Özellikle vücudunuzun çeşitli bölgelerinde çıkan tüyler için ağdanın çok faydası vardır. Ağda sayesinde kıllarınızın tamamını ortadan kaldırma şansına sahipsiniz. Üstelik kılları kıl köklerinden koparıp aldığı için daha uzun süre tüy çıkmayacağına emin olabilirsiniz.

Görselliği en ön planda olan bacaklarınızda batık probleminin oluşmaması son derece önemlidir. Bu nedenle de kıl köklerinin tamamının alınması daha estetik bir görüntü kazandıracaktır. Uzun süre boyunca bacaklarınızda tüy problemi olmayacağı için de bacaklarınızın hızlı bir şekilde tüylere hapsolmayacağına emin olabilirsiniz.

Haberin Devamı

Ağda ile tüylerinizi nasıl alabilirsiniz?

 Ağda sadece güzellik salonlarında değil evlerinizde de çok rahat bir şekilde uygulayabileceğiniz bir yöntemdir. Ağda makinası ile yapacağınız uygulamalar sonucunda kıl kökünde alacağınız sonuçların mükemmel olacağına emin olabilirsiniz.

Ağda sadece bayanlar da değil aynı zamanda sporcu erkeklerde de uygulanmaktadır. Eğer kıl kökünüzde batık oluşmasını istemiyorsanız kesinlikle tüy dökücü krem, jilet gibi yöntemler yerine ağda uygulamanız önerilmektedir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!