Ada pozları

Güncelleme Tarihi:

Ada pozları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2010 16:59

Haberin Devamı


Yüzüğü ayakkabıda saklamış
Jessica Simpson, uzun süredir birlikte olduğu Amerikan futbolu oyuncusu Eric Johnson ile geçtiğimiz günlerde nişanlandı. Ünlü şarkıcı, evlenme teklifinin sürpriz olması için Johnson’ın çok uğraştığını söyledi ve ekledi: “Johnson, benim bulmamam için yüzüğü bir süre evdeki ayakkabısının içinde saklamış!” Simpson’ın yüzüğü, 100 bin dolar değerinde.

İyi aşçı
İngiliz şarkıcı Cheryl Cole, iyi bir aşçı olduğunu Twitter’a yüklediği fotoğraflarla kanıtladı. Geçtiğimiz akşam mutfağa girip tüm hünerlerini sergileyen 27 yaşındaki şarkıcı, pişirdiği kurabiyelerle çektirdiği fotoğrafları Twitter’daki takipçileriyle paylaştı.

Okul için
kadeh kaldırdı
Shakira, İspanyol Freixenet markasının yılbaşına özel ürettiği şampanyanın reklam filminde rol aldı. Ünlü şarkıcının reklamlarda rol alması karşılığında, Freixenet markası Pies Descalzos adlı organizasyona 500 bin euro bağışladı. Shakira, yapılan bu yardımla Haiti ve Kolombiya’da okul inşa edileceğini söyledi.

Haberin Devamı

Umumi hela açtı!
Kırmızı halılarda görmeye alışık olduğumuz Kim Kardashian, bu kez oldukça farklı bir organizasyonda karşımıza çıktı. Kardashian, tuvalet kâğıdı markası Charmin’in New York’un ünlü Times Meydanı’na kurduğu umumi tuvaletin açılış kurdelesini dev bir makasla kesti.

İki iş birden
Ashley Greene’nin şu sıralar başını kaşıyacak vakti yok. Çünkü genç oyuncu, “Twilight” serisinin yeni filmi “Breaking Dawn” ile gerilim türündeki “The Apparition” filminin seti arasında mekik dokuyor. Greene’ye yakışıklı oyuncu Sebastian Stan’in eşlik ettiği “The Apparition”, 2011 yazında gösterime girecek. “Breaking Dawn” ise önümüzdeki yıl kasım ayında seyirciyle buluşacak.

Kanseri yendi
Gırtlak kanseri olan ve tedavisi ekim ayında tamamlanan Michael Douglas, geçtiğimiz gün ailesiyle birlikte Disney Dünyası’na gitti. Objektiflere eşi Catherine Zeta Jones ve iki çocuğuyla birlikte poz veren Oscar’lı oyuncu, oldukça sağlıklı görünüyordu.

Ada pozları
Gisele Bündchen, bir giyim markasının fotoğraf çekimleri için St. Barts adasına gitti. Ünlü model, markanın 2011 ilkbahar koleksiyonu için objektif karşısına geçti.

Haberin Devamı

Miami’de aşk
Ünlü oyuncu Cameron Diaz ile beyzbolcu Alex Rodriguez’in ilişkisi bir dargın bir barışık devam ediyor. Ekim ayında ayrıldıklarını açıklayan ikili, geçtiğimiz gün Miami’ye demirli teknelerinde güneşlenirken görüntülendi.

Gökkuşağı gibi
Amerikalı R&B şarkıcısı Nicki Minaj, yeni albümü “Pink” için New York’taki bir mağazada imza günü düzenledi. Sempatik tavırlar sergileyen 25 yaşındaki şarkıcı, rengarenk saçlarıyla dikkat çekti.

-------

Şükran Günü tatili


Jennifer Aniston, Şükran Günü’nü yakın arkadaşı Chelsea Handler ile Meksika’da geçirdi.


Jennifer Aniston, yeni filmi “Wanderlust”ın çekimleri tamamlandıktan sonra soluğu Meksika’da aldı. Yakın arkadaşı ve meslektaşı Chelsea Handler’la birlikte Los Cabos bölgesinde tatil yapan Aniston, Şükran Günü’nü de burada geçirdi. İkili, önceki gün aynı renkteki bikinileriyle güneşlenirken objektife yansıdı.
Jennifer aşık
Bu arada bir süredir kalbi boş olan Jennifer Aniston’un Joaquin Phoenix’e ilgi duyduğu öne sürüldü. İddiaya göre Aniston, ünlü aktörle “I’m Still Here” adlı filmin ağustos ayında düzenlenen galasında tanıştı ve ondan çok etkilendi, şimdilerde de Phoenix’i tekrar görebilmenin yollarını arıyor...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!