ABD hazinesinin eski patronu Türkiye'ye geliyor

Güncelleme Tarihi:

ABD hazinesinin eski patronu Türkiyeye geliyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2007 15:52

ABD hazinesinin eski patronu Snow, Türkiye'de ekonomi iler ilgili bir konferans verecek.

Haberin Devamı

Amerika Birleşik Devletleri’nde 2003-2006 yılları arasında Hazine Bakanı olarak görev yapan John W. Snow, Capital Dergisi ve Garanti Kurumsal konuğu olarak İstanbul’a gelecek. Amerikan ekonomisinin güçlenmesi ve istihdamın artırılması konusunda önemli başarılara imza atan Snow, 5 Ekim Cuma günü Swissôtel’de yapılacak toplantıda, “Uluslararası İş Dünyasındaki Riskler ve Fırsatlar” konulu sunumunu, Türk iş dünyası, basın ve fikir öncüleriyle paylaşacak.

Snow toplantıda, iş dünyası ve devlet yönetimindeki engin tecrübesine dayanarak, gelişmekte olan süper güçlerin Amerikan ekonomisine etkileri gibi konulara değinecek ve günümüzün en önemli ekonomik sorunları üzerine geleceğe yönelik tahminlerde bulunacak.

Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, “John Snow gibi tecrübeli bir devlet adamını  İstanbul’da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Özellikle Amerikan ekonomisindeki dalgalanmaların etkilerinin tüm dünyada hissedildiği bu dönemde, konuyu, işin içyüzünü bilen önemli bir uzmandan dinleme fırsatı bulmanın, iş dünyasının ilgisini çekeceğine inanıyoruz.” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!