A1 krizi çözüldü

Güncelleme Tarihi:

A1 krizi çözüldü
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 06, 2012 03:00

Orhan Gencebay’ın 60’ncı sanat yılı için hazırlanan albüm projesinde ortaya çıkan ‘A1 krizi’ çözüldü. Albüm üç CD’den oluşacak, ilk CD’nin açılışında Tarkan, ikincisinde Sezen Aksu ve üçüncüsünde de Mustafa Sandal yer alacak.

Haberin Devamı

ORHAN Gencebay’ın sanat hayatının 60’ıncı yılı için hazırlanan albüm projesi, Tarkan’dan Ajda Pekkan’a, Sezen Aksu’dan Nilüfer’e müzik dünyasının dev isimlerini bir araya getirdi. Ancak bazı sanatçılar albümün A1 şarkısının (açılış şarkısı) kendi seslendirdikleri eser olmasını isteyince projede krizi çıktı, çalışmanın çıkış tarihi ertelendi.

3 CD formülüÂ
Yapım ÅŸirketi Poll Production, sonunda çareyi ‘üç CD’ formülünde buldu. Alınan son karara göre albüm, üç CD’den oluÅŸacak. Ä°lk CD’nin açılışında, Tarkan olacak. Hemen arkasında Ajda Pekkan ve Ebru Gündeş’in ÅŸarkıları yer alacak. Ä°kinci CD’nin ilk sanatçısı Sezen Aksu olacak, onu Sibel Can ve Serdar Ortaç takip edecek. Üçüncü ve son CD’nin açılışında da Mustafa Sandal yer alacak. Sandal’dan hemen sonraki isimler ise Candan Erçetin ve Zara.           Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!