7 bin YTL’yi bulan Kasım ayı fırsatları

Güncelleme Tarihi:

7 bin YTL’yi bulan Kasım ayı fırsatları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2007 00:00

Yıl sonunun yaklaşmasıyla birlikte firmalar kampanyalara sarılmaya devam ediyor.

Bu hafta da firmalar, düzenledikleri kampanyalarla cazip kredi avantajlarının yanı sıra 6 bin YTL’ye varan indirimler sunuyorlar. İşte otomobil firmalarının Kasım ayı boyunca geçerli olan kampanyaları:

SKODA: Skoda, ’fırsat bu fırsat’ kampanyasıyla müşterilerine tüm modellerinde 7 bin YTL’ye varan indirimler sunuyor. Kasım ayına özel gerçekleştirilen kampanya kapsamında Skoda ayrıca, 10 bin YTL için 24 ay ödemede yüzde 1.23 faiz oranı uyguluyor. Dileyenlerin ödemelerine 3 ay sonra başlayabildiği kampanyada 60 aya varan vade seçenekleri de bulunuyor.

DACIA: Logan sedanın yakaladığı başarıyı sürdüren Dacia markasının ikinci modeli olan Logan MCV, tüketiciye son derece Kasım ayında cazip fırsatlar sunuyor. Logan MCV, 2 bin 600 YTL’ye varan indirimlerle ve 19 bin 700 YTL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Ayrıca markası ve modeli ne olursa olsu eski araca 1.600 YTL’ye varan takas indirimi uygulanıyor.

TOYOTA: Toyotasa, kasım ayı boyunca geçerli olan kampanya ile Toyota modellerinde 4 bin 650 YTL’ye varan indirimler sunuyor. Toyota Corolla, Auris, Yaris, Verso, Avensis, RAV4, Hilux ve Hiace modelleri, 1.000 YTL’den 4.650 YTL’ye varan peşin alım indirimleri ve kasko hediyeleri ile sunuluyor. Kampanya kapsamında, Toyota Auris 1.6 Benzinli modeline 3 bin 500 YTL’lik cazip indirim uygulanıyor. Ticari Araçlar 2007 Fuarı itibari ile de Hiace Panelvan ve Glassvan modelleri 4 bin 650 YTL’lik peşin alım indirimi ile tüketiciye sunuluyor. Toyota Avensis ve RAV4; Avensis ve RAV4 modellerinde ise 2 bin YTL’lik peşin alım indiriminin yanı sıra kasko hediye ediliyor.

SEAT: Volkswagen kanatları altında yer alan İspanyol üretici Seat’ın Türkiye Distribütörü Doğuş Otomotiv-Seat, düzenlediği 16 Kasım tarihine kadar geçerli olan kampanyada 6 bin YTL’ye varan indirim fırsatı sunuyor. Ibiza’dan Toledo’ya kadar markanın tüm modellerini kapsayan kampanya kapsamında, Leon modelinin 1.6 litre benzinli ve Reference donanım paketli versiyonları da 3 bin 500 YTL’lik peşin alım indirimiyle 30 bin 950 YTL’ye satışa sunuluyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!