5 yaşında "Çocukluğumun Resimleri" sergisini açtı

Güncelleme Tarihi:

5 yaşında Çocukluğumun Resimleri sergisini açtı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2014 16:25

Ana sınıfı öğrencisi 5 yaşındaki Sibel Melek Arat'ın “Çocukluğumun Resimleri” adını verdiği kişisel resim sergisi 4 Nisan 2014-Cumartesi günü Yeşilköy Sahilde bulunan Bakırköy Belediyesi Sanat Evi ve Kent Müzesi’nde açılacak.

Haberin Devamı

Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü Atölyesi’nde çalışmalarını sürdüren Sibel Melek’in emekleyerek odanın bir duvarını karalamasıyla başlayan sanat yolculuğu daha sonra küçük defterler ve daha daha büyük defterlere ve bir gecede biten sayfalara kadar hiç bitmeyecek tatlı bir maceraya dönüştü.

5 yaşında Çocukluğumun Resimleri sergisini açtı

3.5 yaşında sevdiği bir kitap karakterinin resim yarışmasını gördüğünde "bu yarışmaya ben de girmek istiyorum" dedi ve ilk başarısını burada gösterdi.

Daha çok hayvan figürleri çizmeyi seven Sibel Melek’in her resminin bir hikayesi ya da verilmek istenen bir anlamı vardır.

Haberin Devamı

Sibel Melek Arat 2012 yılında Minika Çocuk Hayalindeki Gezegeni Çiz ve 2014 yılında da HK Sanat Galerisi “Mart Kedileri”Heykel ve Karma Sergisine katıldı, 2012’de Fransa Küçük Presns “Hayalimdeki Gezegeni Çiz” yarışmasında 3. ,2013 İstanbul “Sağlıklı Dişler Sağlıklı Gülüşler” anasınıfı kategorisinde 2. ve 2014 America Peace Pals İnternational Art Exhibition “Barış” konulu yarışmalarda 3. oldu.

5 yaşında Çocukluğumun Resimleri sergisini açtı

Sergi, 4 Nisan-11 Nisan 2014 tarihleri arasında 09.00-21.00 saatleri arasında gezilebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!