46 Yok Olan dizisinin merakla beklenen 10.bölüm fragmanı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

46 Yok Olan dizisinin merakla beklenen 10.bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2016 10:26

46 Yok Olan dizisinin merakla beklenen 10.bölüm fragmanı yayınlandı. 46 Yok Olan dizisinin yeni yayınlanan fragmanında Murat iyice köşeye sıkışıyor. Murat, Ezo uyandıktan sonra teslim olacağını söylüyor ama sonrasında şoke eden bir gelişme yaşanıyor. İşte 46 Yok Olan 10.bölüm fragmanı

Haberin Devamı

46 Yok Olan Cuma günü 10.bölümü ile ekranlara gelecek. 46 Yok Olan dizisinin bu hafta yayınlanacak bölümünde Ezo şoku yaşanıyor. Artık tüm oklar Murat'ın üzerine çevrilmiştir. Soruşturma yeniden başlıyor. İşte 46 Yok Olan 10.bölüm fragmanı

 46 Yok Olan sosyal medyada büyük ses getirmesine rağmen reytinglerde istenilen başarıyı gösteremeyince Star TV yönetimi tarafından yayından kaldırıldı.


46 YOK OLAN 10.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

46 YOK OLAN DİZİSİNİN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

İşlediği bir cinayetin izlerini ortadan kaldırırken yaşanacaklar, spot ışıklarının Murat’a çevrilmesine mi yol açacak? Ferit, Vecdi’yle Murat’ın gittiği yol hakkında konuşacak. Ezo'nun Murat’ın yanındayken vereceği tepki herkesi şaşkına çevirecek. Salim bu kez Füsun’la kaçmaya kararlı. Yola çıkarken karşılaşacağı Murat’la aralarında ne geçecek?

Haberin Devamı

46 Yok Olan dizisinin merakla beklenen 10.bölüm fragmanı yayınlandı

Murat Günay, babası Reha’nın kurduğu bir vakıf üniversitesinde moleküler biyoloji ve genetik bölümünde profesördür. Reha, on beş sene önce Murat ve kız kardeşi Ezo’nun gözleri önünde öldürülmüştür. Ezo, o günden sonra depresif bir kız olmuş ve antidepresan ilaçlara bağımlı hale gelmiştir. Beş sene önce yüksek dozda aldığı ilaçların etkisiyle fenalaşmış ve bitkisel hayata girmiştir. Murat, o günden sonra çalışmalarını kardeşini hayata döndürmek üzere kurgulamıştır.

Murat, tıbbın şu anki imkanlarıyla kardeşini bitkisel hayattan çıkaramayacağını anladığından herkesten gizli bir şekilde çalışmalar yapmaktadır. Evinin bodrum katını da tam teşekküllü bir laboratuvara dönüştürmüştür. Beynin vücudun felçli bölgelerindeki sinir sistemiyle olan irtibatı üzerine bir ilaç geliştirmeye çalışmaktadır.

46 YOK OLAN NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Star TV’nin sevilen dizisi 46 Yok Olan‘ın final tarihi belli oldu. Yapımcılığını Nunova Film’in üstlendiği, başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Yasemin Allen, Melis Birkan, Saygın Soysal, Metin Belgin ve Suna Yıldızoğlu’nun paylaştığı yapım, beklenildiği üzere 13. bölümüyle ekranlara veda edecek. Dizinin senaristliğini üstlenen Ercan Mehmet Erdem ise gelecek sezonda Tims Productions’ın imzasını taşıyan yeni bir projeyle izleyici karşısına çıkacak.

BAKMADAN GEÇME!