46 Yok Olan dizisi bakın artık hangi gün yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

46 Yok Olan dizisi bakın artık hangi gün yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2016 07:34

Star TV’nin sevilen dizisi 46 Yok Olan‘ın yeni yayın günü ve saati belli oldu. Erdal Beşikçioğlu’nun oynadığı 46 Yok Olan artık Cuma akşamları ekrana gelecek. 46 Yok Olan dizisi 6. ve yeni yeni bölümüyle 6 Mayıs Cuma 23.45’te Star’da yayınlanacak. İşte 46 Yok Olan hakkında merak ettikleriniz..

Haberin Devamı

Erdal Beşikçioğlu’nun dizisi 46 Yok Olan artık Cuma akşamları ekrana gelecek. 46 Yok Olan dizisi, Cumartesi akşamı prime time kuşağında yayınlanan Kiralık Aşk’tan sonra 23.45’de ekrana gelecek. 46 Yok Olan dizisi 6. ve yeni yeni bölümüyle 6 Mayıs Cuma 23.45’te Star’da…

Başrollerini Erdal Beşikçioğlu, Yasemin Allen, Melis Birkan, Saygın Soysal, Metin Belgin, Berkan Şal ve Suna Yıldızoğlu’nun paylaştığı; yapımcılığını Nunova Film’in, yönetmenliğini Serdar Akar’ın, senaristliğini ise Ercan Mehmet Erdem’in üstlendiği 46 Yok Olan‘ın yayın günü değişti. Dizi bu hafta Pazar akşamı da yayınlanmadı.

46 YOK OLAN FLAŞ AÇIKLAMA!

Erdal Beşikçioğlu’nun yaptığı açıklamada “Kanal ile görüşürken 60 dakika olarak devam edecek ve en az 13 bölüm yayınlanacak bir paket üzerinde konuştuk. Türkiye halkı seyretse de, seyretmese de biz bu diziyi en az 13 bölüm yapacağız. Bir dönem, ‘Diyarbakır’da bu halk seyretse de, seyretmese de biz o Shakespeare’i oynayacağız’ dediğimiz dönemdeki gibi…“ ifadelerini kullanmasıyla birlikte yapımın Haziran’a kadar devam edeceği netlik kazandı, 13’ten sonrasını ise reytinglerin durumu gösterecek.

Haberin Devamı

46 YOK OLAN SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Dizinin yeni bölümünde izleyiciler Murat’ın kendisiyle ve yaşadıklarıyla yüzleşmesini izleyecekler.İlacı kendi üzerinde denedikten sonra yaşadıkları hakkında cevap aramaktan ısrarla kaçınan Murat, bu kez kendisinin bile beklemediği bir yöntemle pek çok detayı öğrenecek. Yapacağı bir anlaşmayla artık Murat için herşey yeniden başlıyor.

Babasının ölümünün acısını atlatamayan Ceyla’nın yaşayacağı deneyim onu bambaşka bir kadın yapacak.

Peşindekilerin yarattığı huzursuzluktan biraz olsun kurtularak sonunda Murat ile yemeğe çıkan Selin, güzel geçen gecenin ardından beklemediği bir sürprizle karşılacak.

BAKMADAN GEÇME!