23 Nisan'da balonlu mesajlar

Güncelleme Tarihi:

23 Nisanda balonlu mesajlar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 1998 00:00

Haberin Devamı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın yaklaştığı günümüzde geleceğin teminatı çocuklar, meydanları renklendirmek için çalışmalarını hızlandırdı. Çocuklar 23 Nisan’da saat 15.00’te Göztepe Parkı’nda sevgi mesajlarını uçuracaklar.

‘Ben Türkiye'de yaşıyorum/ Dostluk, paylaşım, sevgi taşıyorum/ Gel sen de dost ol benimle/ Dünyamızı güzelleştirelim sevgimizle/ Sana sevgimi uçuruyorum...’’

23 Nisan’da Göztepe Parkı'nda buluşacak olan minikler, burada kendileri için özel olarak hazırlanan sıralarda bir kâğıt üzerine günün anlamını anlatan mesajlarını yazarak, uçan balonlarla gökyüzüne sevgi mesajları uçuracaklar. Tüm sorunların iyiliğe açılan kapısını ‘‘sevgi’’ sözcüğünün açtığına inanan ‘‘Renkli Dünya Çocukevi’’nin yetkilileri, yine çocuklar aracılığıyla sevgi mesajlarını yaymak istiyor. Bu özel güne her yaştan ve her kesimden çocuklar katılabilecek.

‘‘Sana Sevgimi Uçuruyorum’’ sloganıyla yola çıkacak olan çocuklar, küçücük yaşlarında sevgi olmadan barış, barış olmadan da özgür olunamayacağının bilincinde birbirlerini kucaklamayı bekliyorlar.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!