2048’in mönüsü hazır

Güncelleme Tarihi:

2048’in mönüsü hazır
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 22, 2013 00:00

Gastronomi dergisi ‘Food&Wine’ sordu: 35 yıl sonra neler yiyeceğiz? Ünlü şefler, tasarımcılar ve sanatçılar, gelecekte tabağımızda neler olacağını öngördü. Ottan hapa, kemikten böceğe, istikbalin sofraları pek de iştah açıcı değil.

Haberin Devamı

Anthony Bourdain

Şef, gurme, TV yapımcısı

Et üretmenin maliyeti artacak. Böcekler yeni protein kaynağımız olacak. Eskiden dana yediğimize bile şaşırabiliriz!

Avroko

Mimar ve tasarımcı

Teknolojinin geliÅŸimiyle, tarladaki besinler direkt olarak şırıngalara aktarılacak ve damardan tüketilecek.Â

Caitlin Freeman

Pastacı

Bugün bünyemizi desteklemek için aldığımız vitaminler, gelecekte ana yemeğimiz hale gelecek.

Edward Lee

Åžef

35 yıl sonra tabii kaynakları idareli kullanmazsak, şık restoranlarda kemik servis edildiğine şahit olacağız.

Gail Simmons

Top Chef programının sunucusu ve şef

Çevreye gittikçe daha çok düşkünleşeceğiz kendimizi kaptırıp işin sonunda ot yemeye de başlayabiliriz.

Jono Pandolfi

Heykeltıraş ve tasarımcı

Genetiğiyle oynanmış sebzelerin tadı da gittikçe farklılaşacak. Buna karşılık insanlar kendi sebzelerini yetiştirecek.

Sub Rosa

Tasarımcı

Haberin Devamı

Müşterilerin seçtikleri yemekleri anında 3 boyutlu olarak tasarlayıp sunan akıllı tabaklar tasarlanacak.

Wylie Dufresne

Åžef

 Trendler ne olursa olsun, kahvaltının modası geçmez.İnsanlar tabakta yine yumurta, peynir, ekmek görmek isterler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!