GeriKelebek 2048’in mönüsü hazır
Paylaş
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
    0
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

2048’in mönüsü hazır

2048’in mönüsü hazır
refid:23560403 ilişkili resim dosyası

Gastronomi dergisi ‘Food&Wine’ sordu: 35 yıl sonra neler yiyeceğiz? Ünlü şefler, tasarımcılar ve sanatçılar, gelecekte tabağımızda neler olacağını öngördü. Ottan hapa, kemikten böceğe, istikbalin sofraları pek de iştah açıcı değil.

Anthony Bourdain

Şef, gurme, TV yapımcısı

Et üretmenin maliyeti artacak. Böcekler yeni protein kaynağımız olacak. Eskiden dana yediğimize bile şaşırabiliriz!

Avroko

Mimar ve tasarımcı

Teknolojinin gelişimiyle, tarladaki besinler direkt olarak şırıngalara aktarılacak ve damardan tüketilecek.

Caitlin Freeman

Pastacı

Bugün bünyemizi desteklemek için aldığımız vitaminler, gelecekte ana yemeğimiz hale gelecek.

Edward Lee

Şef

35 yıl sonra tabii kaynakları idareli kullanmazsak, şık restoranlarda kemik servis edildiğine şahit olacağız.

Gail Simmons

Top Chef programının sunucusu ve şef

Çevreye gittikçe daha çok düşkünleşeceğiz kendimizi kaptırıp işin sonunda ot yemeye de başlayabiliriz.

Jono Pandolfi

Heykeltıraş ve tasarımcı

Genetiğiyle oynanmış sebzelerin tadı da gittikçe farklılaşacak. Buna karşılık insanlar kendi sebzelerini yetiştirecek.

Sub Rosa

Tasarımcı

Müşterilerin seçtikleri yemekleri anında 3 boyutlu olarak tasarlayıp sunan akıllı tabaklar tasarlanacak.

Wylie Dufresne

Şef

 Trendler ne olursa olsun, kahvaltının modası geçmez.İnsanlar tabakta yine yumurta, peynir, ekmek görmek isterler.


Yorumları Göster
Yorumları Gizle