2008 kış sporları modası

Güncelleme Tarihi:

2008 kış sporları modası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2007 00:00

Kar kalınlığı pek çok kayak merkezinde istenilen kalınlığa ulaşmış durumda. Bu merkezlerde kayak yapanların yanı sıra doğa sporlarına meraklı maceraperestler de azımsanmayacak kadar fazla. Kış sporlarına yeni başlayanlar ya da yeni malzemelere ihtiyaç duyanlar için alışveriş adreslerini ve 2008 kış sporları modasını araştırdık.

SPORTAIM

Abiye kayak kıyafetleri

Kar kıyafetleri markası Sportaim Türkiye’ye geldi. Bir Avusturya markası olan Sportaim, diğer markalardan farklı olarak, sadece teknik özellikleriyle değil abiye şıklığı ile de ön plana çıkıyor. Bağdat Caddesi, Akmerkez ve Uludağ Beceren Çarşı Sportworks mağazalarında bulabilirsiniz. Montlar 800-1000, pantolonlar 300-540, polarlar 170-220, eldivenler 100-150 YTL arasında. www.sprtwrks.com.tr internet adresinden de alışveriş yapabilirsiniz.

SPORT POINT EXTREME

Çalışanların hepsi sporcu

Sport Point Extreme’in İstanbul’da 8, Ankara’da 3, Antalya 5M Migros’ta, Kartalkaya Doruk Otel’de, Bursa, İzmit ve Kars’ta birer mağazası var. Çalışanlar, mağazada malzemesi satılan bütün sporları bizzat yapıyor. Böylece ürünlerin özelliklerini hem teoride hem de pratikte biliyor, müşterilerle özel olarak ilgileniyorlar. Rossignol, Burton, Flow, Billabong, Vans, OBrien, Dunlop, Babolat ve Ripcurl marka ürünler bulabilirsiniz. Ağırlıklı olarak ekstrem ve alternatif spor ürünleri satılıyor. Ancak kayak, snowboard, tenis, paten, yüzme ve deniz sporları dallarında da ürün bulmak mümkün. Dört yıl giyilebilen, kolları ve bacakları uzayıp kısalabilen çocuk kıyafet seti 499 YTL’ye satılıyor. Pantolonlar 349-599, eldivenler 89-149, bereler 49-69, ayakkabılar 299-699, montlar 449-1.449, kayak setleri 449-1.899 YTL. İnternet üzerinden de satış yapıyorlar. www.sportpoint.com.tr

KUTUP AYISI

Geç saatte randevulu alışveriş

Kendi alanında en yeni markalardan biri. 2006 yılında açıldı. Salewa, Lowe Alpin, Silvretta, Beuchat ve Bergson’un ürünleri satılıyor. Kıyafetlerin ısı yalıtımı, terlemeye karşı soluma, su geçirmezlik gibi özellikleri var. Markanın erkek ve kadın koleksiyonu, giysi, ayakkabı ve aksesuvar çeşitlerinden oluşuyor. Özellikle dağ ve doğa sporları üstüne yoğunlaşmış durumdalar. Çocuk için kayak takımı arayanlar da Salewa markasının ürünlerine bakabilir. Kutup Ayısı’nda, snowboard ve kayak çantası, mont, içlik, polar, eldiven, bere, tozluk, atkı kar maskesi, kayak gözlüğü ve kar paletleri bulabilirsiniz. Kayak, bağlama, bot, krampon ve batondan oluşan Silvretta ve Dynafit marka tur kayak takımları 1200-2000 Euro arasında. Kayak pantolonları 149, kayak montları 249, kaz tüyü montlar 209, polarlar 120, gore-tex botlar 199, uyku tulumları 59 YTL. Randevu alarak daha geç saatlerde alışveriş yapabilirsiniz. www.kutupayisi.com

SPORTING INTERSPORT

Swarovski taşlı kayaklar

İntersport mağazalarında O’Neill, Salomon, Nordica, Elan, Spyder, Tecno Pro, Mc Kinley, Daysee, Columbia ve Atomic gibi markalar satılıyor. Kamp malzemelerinden kış sporlarına, günlük spor giyimden tenis malzemelerine, koşu bandından yoga setine, çakıdan mataraya kadar her türlü malzemeyi bulabilirsiniz. Swarovski taşlarla süslü Elan marka kadın kayaklarına dikkat. Çocuklar için de kayak kıyafetleri bulunuyor. Kayak takımlarının fiyatı 400-800 YTL arasında değişiyor. 2008 model kayak setlerinde şimdiden indirim var. İstanbul’da Kanyon, Capitol, MKM ve Meydan alışveriş merkezlerinde, Ankara’da Ankamall ve Cepa’da, Eskişehir Espark’ta, Bursa Asmerkez’de ve Kayseri Park’ta mağazaları var. Ayrıntılı bilgi almak için ’www.intersport.com.tr’yi tıklayabilirsiniz.

ADRENALİN

En çok pembe, mor ve yeşil satıyor

Adrenalin Tırmanış ve Doğa Sporları, 1997’de birkaç dağcı arkadaş tarafından kuruldu. Mağazalarında Bridgedale, DaySee, Gumotex, Julbo, Leatherman, Mountain Crew ve Lafuma gibi markalar satılıyor. Ürünleri arasında kamp ve tırmanış sporlarına yönelik çantalar, uyku tulumları, dalış malzemeleri, teknik malzemeler, ayakkabı ve botlar, giysi ve çakı, fener, GPS sistemleri gibi aksesuvarlar var. Ayrıca aktif seyahate yönelik malzemeler, yani bavul gibi kullanılan sırt çantaları, bel çantaları, omuz cüzdanları, hırsızlığa karşı korumalı iç cüzdanları da bulabilirsiniz. En çok pembe, mor ve yeşil renklerdeki kayak kıyafetleri satılıyor. Kaz tüyü ceketler 780 gr ağırlığında. Fiyatı 318 YTL. Kıyafetlerde fiyatlar 90-400 Euro arasında değişiyor. Sahrayıcedit, Kadıköy ve Beşiktaş’ta şubesi olan mağazanın www.adrenalin.com.tr web adresinden de alışveriş yapabilir, özel eğitim programlarını takip edebilirsiniz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!