2007 yılında neler olacak

Güncelleme Tarihi:

2007 yılında neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2007 00:00

2007 yılında yaşanacak olası gelişmeleri Kelebek okurları için yazan Yasemin Boran, son olarak Kova ve Balık burçlarını ele aldı.

AŞK

Geçen yıl duygusal sorun yaratan olaylar ve karamsarlığa sevk eden konular şimdi sizin için fırsata dönüşecek. Evlenmek veya çocuk sahibi olmak isteyen Kovalar için bu yıl fırsatlar dönemi. Bu sene tarzınızı ve bütün alışkanlıklarınızı tamamen değiştirecek, ciddiye aldığınız göreceksiniz.

Ocak ayı hem aşk hem de parasal açıdan yepyeni gelişmelerin meydana geleceği bir dönem... Şubatta geçmişe yönelik konuları düşünebilir ve eski olaylara takılı kalabilirsiniz. 21 Şubat’tan itibaren yeni aşklar ve yeni başlangıçlar için hazır olacaksınız.

Nisanda cinsel potansiyeliniz ve enerjiniz yükselecek. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler son derece heyecan verici olabileceği gibi birbirinizden ayrı kalmanızı gerektiren durumlar da oluşabilir. Mayıs ayı ise sizin için fırsatlar dönemi. İlişkilerinizi çok başka boyutlara taşıyabilirsiniz. Haziran ayı da sizin için fırsatlarla dolu. Sevdiğinize duygularınızı belli edecek ve karşılık göreceksiniz. Daha ciddi ilişkiler içine girmek isteyebilir, bunun için adım atabilirsiniz. Temmuz ayında sevdiğinizin sizi anlamadığını veya sevmediğini düşünmeniz mümkün. Ağustos ve eylülde duygularınız derinleşiyor. Eski sevgilinize rastlamanız, duygularınızın yeniden canlanmasına neden olabilir. Ekim ayının ortalarına doğru yakınlarınızla aranızdaki sorunları sevdiğinize yansıtmanız mümkün.

Çevrenizdeki kişilerin ilişkilerinize müdahale etmesine izin vermeyin. Kasım-Aralık döneminde ise hayal ettiğiniz gibi bir aşk yaşayabilirsiniz.

KARİYER

Bu yıl dikkatinizi kariyere odaklayacak ve sosyal statünüzü yükseltecek kişilerle karşılaşacaksınız. Bu yıl yabancı ülkelere gidebilir veya oralardan gelen kişilerle birlikte yeni iş imkanları yaratabilirsiniz.

Ocak ayında yeni yatırımlar yapmak için harekete geçebilirsiniz. Fikir ve projelerinizi çevrenize kabul ettireceksiniz. Kariyer yapmak için güçlü arzular duyacak ve istekleriniz konusunda harekete geçeceksiniz. Şubat ayında artan istekleriniz yüzünden bütçenizi zorlayabilirsiniz. Bu dönem yeni ortaklıklar ve yeni projelere başlamak açısında çok uygun gözükmüyor. Aldanmalar, aldatılmalara karşı tedbirli olun.

Nisan ayında endişeleriniz yüzünden enerinizi istediğiniz gibi kullanmanız zor olabilir. Mayıs ayının ilk on günlük döneminde ortaklıklar konusunda bazı sorunlar yaşanabilir. Ayın ortalarından itibaren yeni fırsatlarla karşılaşacaksınız.

Haziran ayı başarılı çalışmalar yapabileceğiniz bir dönem. Yeni ortaklıklar ve yeni iş alanları ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Fırsatlar ayağınıza kadar gelebilir ve bu dönemde işinizi büyütebilir, yeni çalışma alanlarına yönelebilirsiniz. Temmuz ayında iş ilişkilerinizde bazı kopmalar oluşabilir. Ağustos ve eylülde ise geçmişle ilgili işler gündeme gelebilir. Geçmişte almanız gereken fakat alamadığınız bir para varsa, bu dönemde alabilirsiniz. Ekim ayında yatırımlarınızı artırmak isteyebilirsiniz. Ama harcamalarınıza dikkat edin. Kasım ve aralık aylarında da yapmayı düşündüğünüz girişimler içine girebilirsiniz.

SAĞLIK

Bu sene sağlık açısından genel olarak çok güzel bir sene geçireceksiniz. Önceden gelen bir sağlık probleminiz varsa, bu yıl kendinizi iyi hissedeceksiniz. Dikkat etmeniz gereken dönemler şubat, mart, ağustos ve eylül...

28 Şubat-9 Mart arası ateşli hastalıklara ve soğuk algınlığına kolay yakalanabilirsiniz. 21-23 Mart arası cilt problemleri ortaya çıkabilir. 7 Nisan’a kadar ilaç kullanımı ve alkollü içecekler konusunda dikkatli olun. Ağustos ortasından itibaren cilt problemi, kılcal damarlar ve taşikardi gibi sorunlar yaşayabilirsiniz. Eylül ayında da olayları çok fazla ciddiye almanızdan kaynaklanan sağlık problemleri yaşayabilirsiniz.

BALIK BURCU

AŞK

2007 alıştığınız davranış kalıplarınızı tamamen değiştireceğiniz, özgürlük ihtiyacınızın artacağı bir yıl. Toplumun saygı gösterdiği değerlere baş kaldırabilir, kendinizden çok farklı kişilere aşık olabilirsiniz.

Ocak ayı boyunca yabancılarla ilişkilerinizde tedbirli olmalısınız. Kendinize pek de uygun olmayan kişilere aşık olabilirsiniz. Şubat ayının ikinci yarısında karar vermeye zorlayan durumlarla karşılaşabilir, kararsız kalabilirsiniz. Mart ayı sizin için oldukça kritik bir dönem. 1-5 Mart arasındaki günlerde duygularınızı tetikleyen olaylar meydana gelecek. Nisan ayından Mayıs ayının 15’ine kadar olan dönemde kaçamak aşklar yaşayabilir ya da aniden başlayan ve biten aşk maceralarında kendinizi bulabilirsiniz. Haziran ayında geçmişte yaşadığınız ilişkileri hatırlayacaksınız.

Temmuz ve ağustos ayları da ilişkileriniz açısından son derece karışık geçebilir. Geçmişte yaşadığınız ilişkilerinize yoğunlaşabilirsiniz. Tatil zamanına denk gelen bu dönemde, sevgiye olan ihtiyacınız artacak. Eylül ayı ilişkiler açısından oldukça zorlanacağınız bir dönem. Duygularınızı yeniden gözden geçirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Ani kararlardan ve tepkisel davranışlarda bulunmaktan kaçının. Ekim ayından itibaren ilişkileri çok ciddiye almaya başlayacaksınız. Kasım ve aralık döneminde ise hedeflerinizi değiştirmeye zorlayan olaylarla karşılaşabilir, kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.

Aralık ayında, evlilik yapmayı veya çocuk sahibi olmayı arzulayabilir, yeni kararlar alabilirsiniz.

KARİYER

Bu yıl iş hayatınız oldukça hareketli geçecek. İşinizle ilgili konularda fazla rahat bir hál içinde bulunabilirsiniz. Ocak ayında yatırımda bulunmak isteyenlerin karşısına değişik fırsatlar çıkacak.

Şubat ayının 14’üne kadar olan dönem yeni girişimler ve yatırımlar yapmak için çok uygun. Mart ayında iddialı bir atılımda bulunmayı isteyebilirsiniz. Fakat sabırlı ve kararlı davranmalı, kişileri zorlamaktan kaçınmalısınız. Nisan ayında parasal ihtiyaçlarınız artıyor ama bütçenizi aşan büyük yatırımlar yapmadan önce dikkatle araştırın.

Mayısın ikinci yarısında daha verimli çalışmalar içine girebileceksiniz. İşle ilgili sorunlara bu dönemde çözüm getirebilirsiniz. Haziranda patron ya da yönetici konumundaki kişilerle yaşayacağınız sorunlar can sıkıcı bir hale gelebilir. Temmuz-ağustos aylarında kariyeriniz veya parasal durumunuzla ilgili karamsar duygular içinde bulunabilirsiniz. Bu dönemde harcamalarınıza dikkat etmeli, bütçenizi gözden geçirmelisiniz. Eylül, parasal açıdan zorlanacağınız bir ay. Birlikte çalıştığınız veya iş yaptığınız kişileri zorlamaktan kaçının. Ekim ayında kendinize güveniniz artacak. Ekim-kasım ayları arasındaki dönemde ortaklık kurmak ve daha fazla kazanmak için oldukça güçlü arzular duyulacak. Yabancılarla kuracağınız işbirliği açısından tedbirli olmanız gerekiyor. Aralıkta sabırlı ve kararlı tutumunuzun karşılığını alabileceğiniz çalışmalar yapabilirsiniz.

SAĞLIK

Sağlığınıza 14-27 Şubat arasındaki dönemde dikkat etmelisiniz. Soğuk algınlığı ve benzeri rahatsızlıklara yakalanabilirsiniz. 1-5 Mart arasında beslenmenize dikkat edin. 7 Nisan-15 Mayıs arasındaki dönemde alkollü içecekler ve ağır yiyeceklerden uzak durun.

26 Temmuz-12 Ağustos günleri arasında sindirim sistemiyle ilgili problemler yaşayabilirsiniz. Ağustos ve Eylül aylarında olası cilt problemlerine karşı önlem olarak kullandığınız kozmetik ürünlerine dikkat edin.

Ekim ayından itibaren enerjiniz yükseliyor. Bu durum bağışıklık sisteminizi de etkileyecek. Sağlık sorunu olanlar ekim döneminde bu sorunlarını çözebilir. Kasım ayında kullandığınız kozmetik ürünleri ya da sürekli tükettiğiniz besinler, beklemediğiniz etkiler gösterebilir. Aralık ayında burkulma gibi kemik sorunları yaşayabilirsiniz. Adalelerinizi zorlayacak faaliyetlere karşı tedbirli olun.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!