15 kadından pembe destek

Güncelleme Tarihi:

15 kadından pembe destek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2011 00:00

Avon’un “Meme Kanseri ile Mücadele Projesi” kapsamında hazırlanan Pembe Ajanda’ya destek veren 15 kadın, önceki akşam Pera Palas Hotel’de bir araya geldi.

Haberin Devamı

Avon markası, “Meme Kanseri ile Mücadele Projesi” kapsamında her yıl ‘Pembe Ajanda’ hazırlıyor. Geçtiğimiz yıl çıkan ajanda, alanlarında başarılı 15 erkeği bir araya getirmişti. Aralarında Cem Adrian, Emre Belözoğlu, Gökhan Tepe ve Müjdat Gezen’in de yer aldığı ünlü isimler, toplumu meme kanseri hakkında bilinçlendirmek amacıyla objektife poz vermiş, bu kareler ajandada yer almıştı.

BÜSTİYER TASARLADILAR

“Pembe Ajanda 2012” içinse 15 ünlü kadın kolları sıvadı. Anjelika Akbar, Ayşenur Yazıcı, Azra Akın, Burcu Esmersoy, Evrim Akın, Gaye Sökmen, Lolita Asil, Müjde Ar, Nükhet Duru, Serra Yılmaz, Sezen Aksu, Songül Öden, Tanem Sivar, Ümit Boyner ve Zeynep Tosun, önce büstiyer tasarladı. Ardından büstiyerlerin fotoğraflarını, kişisel mesajlarıyla birlikte ajandada paylaştı.
 
SANAT VE CEMİYET HAYATINDAN DESTEK

Ajandanın tanıtımı için önceki akşam Pera Palas Hotel’de bir davet düzenlendi. Geceye projeye destek veren 15 ünlü kadının yanı sıra sanat ve cemiyet hayatından ünlü simalar katıldı. Pembe Ajanda’nın satışından elde edilen gelir, ücretsiz mamografi çekimleri, mamografi cihazı bağışları ve bilinçlendirme çalışmalarında kullanılmak üzere Avon Meme Kanseri ile Mücadele Fonu’na aktarılacak.        

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!