12 ülkenin 200 sağlık temsilcisi Healthex’te

Güncelleme Tarihi:

12 ülkenin 200 sağlık temsilcisi Healthex’te
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2007 00:00

Geçtiğimiz yıl önce Hilton, sonra da Lütfi Kırdar’daki workshop ile ilk uluslararası medikal turizm fuarını yapan Healthex yönetim kurulu, bu yıl Healthex Medikal Turizm ve Türkiye’nin Sağlığı Fuarı ile 21-23 Eylül 2007 günleri arasında Lütfü Kırdar Rumeli fuar alanında gerçekleşecek ikinci organizasyonda kapsamı daha da genişletme kararı aldı.

Healthex Genel Müdürü Banu Başaran "Bu yıl vizyonumuzu daha da genişletip özel hastanelerin yanı sıra klinikler, görüntüleme, patoloji merkezleri ile sigorta şirketleri, diş göz klinikleri, tüp bebek, KBB ve alanında faaliyet gösteren sağlık kuruluşlarını da dahil ettik. TÜRSAB, OHSAD, THY’nin fuar için biraraya gelmesi başarı çıtamızı daha da yükseltecek" dedi.

12 ÜLKEDEN GELİYORLAR:

Healthex’in yurt dışı misyonunun yanı sıra yurt içi ziyaretçileri için de sağlıklı kuruluşlarıyla aynı çatı altında bire bir görüşebilecekleri platform haline gelecek bir dönüşümü gerçekleştireceğini kaydeden Banu Başaran "Türkiye’de tıp alanında yapılan yenikleri her hastanenin kendi stadında fuara gelecek Türk ziyaretçilerle anlatılmasına sağlayacağız" dedi Başaran, şöyle devam etti: "Fuara yurt dışından Türkiye için öncelikli bölgelerden hasta trafiğini buraya yönlendirebilecek konumda 12 ülkeden 200 civarında sektörel profesyonel gelecek. Katılımcılar öncelikle Balkan Ülkeleri, Türki Cumhuriyetler olmak üzere Avrupa, Rusya ve Orta Doğuyu da kapsayan bu geniş coğrafyadan secildi." dedi. Healthex’e katılanlar arasında Hayat Hastaneler Grubu, Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi, Acıbadem Sağlık Grubu, Dünya Göz Hastaneleri, Yeditepe Üniversite Hastanesi, Jinemed, Byomed, Ankara Işık Göz, Medline, Atasam Hastanesi Samsun, Akay Hastanesi, Aspendos Hastanesi, Dentistanbul, Doğan Hastanesi, Konya Vakıf Hastanesi, Dr. Nevzat Bodur, Tunus Turizm Bakanlığı ve KKTC Turizm Bakanlığı bulunuyor.

LONDRA’DA SAĞLIK ZİRVESİ:

2 Mayıs’ta Londra’da Waldorf Hilton’da Healthex Medikal Turizm Workshop gerçekleşiyor ve Türkiye’den 15 Sağlık kuruluşu Workshop’ta özellikle NHS (İngiliz ulusal sağlık merkezi ) doktorları ile görüşmeler yapacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!