Keita beni yanıltmadı

Güncelleme Tarihi:

Keita beni yanıltmadı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2009 00:15

Frank Rijkaard, Maccabi Netanya ve Levadia maçlarında başarılı futbolunun yanı sıra 2 golle yıldızlaşan Fildişi Sahilli futbolcudan övgüyle söz etti.

FRANSA’nın ünlü takımı O.Lyon’da futbolundan çok sorunlarıyla ön plana çıkan Abdul Kader Keita, G.Saray’da gösterdiği üstün performansla herkesi büyüledi. Sarı kırmızılı yöneticiler, ısrarla bu futbolcunun alınmasını isteyen teknik direktör Frank Rijkaard’ı isabetli görüşü nedeniyle kutladı.

Sezon başında hızlı bir kanat oyuncusuna ihtiyaç duyduğunu belirtip Haldun Üstünel’e Keita ismini veren Rijkaard yöneticilere, “Beni hiç yanıltmadı. Keita zamanla daha iyi olacak ve takımda daha fazla sorumluluk üstlenecek bir futbolcu olacak” yorumunu yaptı.

3 gol attı yıldızlaştı

Didier Drogba gibi bir dünya starına da Fildişi Sahilleri Milli Takımı’nda başarılı asistler yapan Keita, 2 gol atıp 1 golün de hazırlayıcısı olduğu Levadia maçının yıldızıydı.

Biri Maccabi Netanya olmak üzere sarı kırmızılı forma altında toplam 3 golü bulunan Abdul Kader Keita, sarı kırmızılı takımın en önemli yıldızlarından biri olacağını kanıtladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!