"Kazanabileceğimiz bir maçı kaybettik"

Güncelleme Tarihi:

Kazanabileceğimiz bir maçı kaybettik
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2012 15:31

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Hatayspor'un teknik direktörü Ahmet Ertem, sahalarında 1-1 berabere biten Pendikspor maçı için “Kazanabileceğimiz bir maçta puan kaybetmek üzücü” dedi.

Ertem, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlediği basın toplantısında, Pendikspor maçında şimdiye kadarki en kötü performansı sergilediklerini söyledi.

Futbolda hiçbir zaman mazeretin yerinin olmadığını belirten Ertem, şöyle devam etti:
“Kazanabileceğimiz bir maçta puan kaybetmek üzücü. Pendikspor ivme kazanabileceğimiz bir maçtı fakat futbolcular iyi bir performans sergilemedi ve bu fırsatı iyi değerlendiremedik. Kazanabileceğimiz bir maçta puan kaybetmek üzücü ama futbolda her maçın telafisi vardır. İlk defa bu maçta kötü bir performans sergiledik. Fakat kazanamadığımız bir ortamda kaybetmemek de bir başarıdır. Süper Lig, PTT 1. Ligi ve 2. Ligde 124 takım içerisinde mağlubiyet yaşamayan 4 takımdan biriyiz. Fakat böyle bir ortamda bile kendimizi başarısız sayıyoruz. Önümüzdeki maçlarda kaybedilen puanları telafi edebilecek kalitede bir takımız. Fakat sakat oyuncular ideal 11'i kurmamıza bir türlü müsaade etmedi.”

Ertem, ligde her takımı yenebilecek bir ekip olduklarını, hafta sonu lig lideri Faturavizyon Kahramanmaraşspor karşısına da galibiyet parolasıyla çıkacaklarını söyledi.

Sakatlıklara rağmen sahaya çıkan tüm oyunculara olan güveninin hiçbir zaman değişmeyeceğini belirten Ertem, “Elimizdeki kadro çok kaliteli, hiçbir zaman hedeflerimizi bir kenara koymuş değiliz. Bu kadroyla en iyi başarıyı yakalamanın gayreti içerisindeyiz. Futbolda her maçın telafisi vardır” diye konuştu. Ertem, Kahramanmaraşspor'un analizini yaptıklarını, takım olarak hazırlıkları sürdürdüklerini, taraftara çok kaliteli ve güzel bir maç izleteceklerini ifade etti.

Takım oyuncularından Evren de sahalarında maç kazanamamanın futbolcular üzerinde olumsuz bir etki oluşturduğunu fakat bu durumun üstesinden gelebilecek kaliteli bir ekip olduklarını kaydetti.

Lider Kahramanmaraşspor'u deplasmanda yenmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Evren, “Bu maçı kazanıp takım üzerindeki olumsuz havayı dağıtmak istiyoruz. Taraftarımız merak etmesin bu takım çok büyük başarılar kazanacak, yeter ki bize güvensinler ve desteklesinler” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!