Kayserispor 1-1 Fenerbahçe

Güncelleme Tarihi:

Kayserispor 1-1 Fenerbahçe
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2012 17:40

Fenerbahçe, lider Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada deplasmanda Kayserispor ile 1-1 berabere kalarak büyük bir avantajı kaybetti. Bu karşılaşma ile birlikte sarı-lacivertli takımın deplasmanda kaybettiği puan da 13'e yükseldi.

Haberin Devamı

Kadir Has Stadı'nda oynanan 14. hafta karşılaşmasında sarı-kırmızılı takımın golünü 84. dakikada Bobo kaydetti. Fenerbahçe'ye 1 puanı getiren golü ise 89. dakikada Dirk Kuyt attı.

Sarı-lacivertliler bu beraberlik sonrasında 24 puana çıkarken Kayserispor da 15 puana yükseldi.

Fenerbahçe, ligin 15. haftasında sahasında İstanbul BŞB'yi konuk ederken Kayserispor deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak.

DEPLASMANDA YÄ°NE KAZANAMADI

Bu sezon deplasmanda sadece Akhisar Belediyespor maçında 3 puan alan Fenerbahçe, dış sahada toplam 13 puan kaybetmiş oldu.

MAÇTAN FOTOĞRAFLAR - Süleyman Arat'ın objektifinden

KOCAMAN: MAÇ BİZE DE GELEBİLİRDİ ONLARA DA GİDEBİLİRDİ

Haberin Devamı

Hürriyet    Â

MAÇIN CANLI ANLATIMI

HASRET GÄ°DERDÄ°LER

Kayserispor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Hasan Ali Kaldırım ile Serdar Kesimal, maçtan önce yönetici ve futbolcularla özlem giderdi. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma giyemeyen Kayserispor'un eski kaptanı Mehmet Topuz ise Kayseri'ye getirilmedi.

AZÄ°Z YILDIRIM GELMEDÄ°

Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Fenerbahçeli yöneticileri kendisine ait locada ağırladı. Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas da maçı Başkan Mamur'un locasından izledi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ise Kayseri'ye gelmedi.

TARAFTARLAR ARASINDA BARÄ°KAT

Polis, Kayserisporlu ve sayıları 5 bine yaklaşan Fenerbahçeli taraftar arasına barikat kurdu. Kadir Has Stadı'nın tribünleri bu sezon ilk kez tıklım tıklım doldu.

1250 GÜVENLİK GÖRELİSİ VARDI

Kayserispor- Fenerbahçe maçında polis ve özel güvenlik olmak üzere 1250 güvenlik görevlisi stat içi ve dışında önlem aldı. Polis , şüpheli gördüğü taraftar grupları üzerinde kimlik kontrolü ve üst araması yaptı.

SAMET GÃœZEL DE TRÄ°BÃœNDEYDÄ°

FENERBAHÇE’nin eski tercümanı Samet Güzel karşılaşmayı tribünden izledi. Üzerinde Fenerbahçe eşofmanı ile maçı takip eden Samet Güzel’in Kayserispor’da çalışan eski tercüman Umut Köse’yi ziyaret için şehre geldiği öğrenildi.

Haberin Devamı

CUMA GAZiSiNiN REDDi MiRASÇISI

Haftanın açılış mücadelelerinde kaybettiği puanlarla dikkat çeken sarı kırmızılıların ezeli bir takipçisi var! Cimbom’un Gaziantepspor’a iki puan bırakmasından iki gün sonra Fenerbahçe de Kayseri’ye takıldı.

FENERBAHÇE, Ligde cuma günü oynadığı maçlarda kaybettiÄŸi puanlar yüzünden adı Cuma Gazisi’ne çıkan Galatasaray’ın takipçisi oldu... Öyle ki Cimbom’un rakiplerine takıldığı 4 cuma maçının ertesinde mutlaka puan kaybı yaÅŸayan Kanarya ayağına kadar gelen fırsatları deÄŸerlendiremedi.Â
Dün de gelenek bozulmadı cuma günü G.Antepspor’la 1-1 berabere kalan Galatasaray’dan iki gün sonra Fenerbahçe’de Kayserispor’la aynı skorla berabere kalıp iki puan bırakarak lidere yine yaklaşamadı...
Gelenek sezonun 6. haftasında cuma günü Galatasaray deplasmanda Orduspor’a 2-0 kaybetmesinin ardından Fenerbahçe’nin ertesi gün Kasımpaşa’ya 2-0 yenilmesiyle başlamıştı.

Haberin Devamı

EZELÄ° KABUS OLDU

BU karşılaşmanın iki hafta sonrasında yine bir cuma maçında Galatasaray bu kez deplasmanda G.Birliği ile 3-3 berabere kalırken F.Bahçe bir gün sonra deplasmanda Bursaspor ile yenişemedi: 1-1. 12. haftada Aslan, kabusu cuma günü oynanan Karabükspor maçını Arena’da 3-1 kaybetmiş, takipçi F.Bahçe ise bir gün sonra Eskişehir ile 1-1 berabere kalmıştı. F.Bahçe, G.Saray’ın 7.haftada cumartesi puan kaybettiği haftada (Eskişehir 1-1) Beşiktaş’ı 3-0 yenmiş, 11.haftada Pazar günü Mersin İdman Yurdu ile 1-1 berabere kaldığı haftada akşam saatlerinde Orduspor’u 2-1 yenmişti.

Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has
Hakemler: Tolga Özkalfa, Serkan Akarca, Kemal Yılmaz
Kayserispor: ErtuÄŸrul, Malik, Berkay (Dk. 82 Salih), Eren, Zurab, Sefa, Abdullah, Bobo, Riveros, Mouche (Dk. 85 Biseswar), Cleyton
Fenerbahçe: Volkan, Hasan Ali, Bekir (Dk. 89 Semih), Mehmet Topal, Yobo, Sow, Kuyt, Meireles (Dk. 58 Sezer), Baroni, Gökhan, Caner (Dk. 75 Stoch)
Sarı kartlar: Dk. 49 Cleyton, Dk. 52 Riveros (Kayserispor), Dk. 57 Mehmet Topal, Dk. 90 Sezer (Fenerbahçe)
Goller: Dk. 84 Bobo (Kayserispor), Dk. 89 Kuyt (Fenerbahçe)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!