Kayseri zirveye Paşa dibe

Güncelleme Tarihi:

Kayseri zirveye Paşa dibe
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2010 00:00

Şampiyonluk mücadelesi veren ligin flaş ekibi, son sıradaki Kasımpaşa’ya acımadı. Zalayeta ve Amisulashvili ile üst üste 4. galibiyetine imza attı.

DİKKAT, DİKKAT? Kayserispor geliyor... Bu uyarı şampiyonluk yarışında, zirve hesabı yapan takımlara. Bursaspor’u geçen sezon görmezden gelen üç büyükler bu kez de Şota’nın takımı için aynı hatayı yapmazlar umarım.Kasımpaşa engelini de aşan Kayserispor’un kadrosuna bakıyorsunuz, “bizim devlerimiz” gibi sahada milyon euroluk isimleri yok. Ama, takım olmayı başaran komple bir ekip var. Kötü de oynasa mücadeleyi hiçbir an elden bırakmayan, iyi oynadığında rakip tanımayan herkesin canını yakacak bir Kayserispor oluşturmuşlar.

Nitekim dün de Kayserispor 30 dakikalık futbolla sonuca gitti Kasımpaşa karşısında. Ersen Martin’in golüyle yenik duruma düşseler de ilk 3 kornerlerinin ikisi golle sonuçlandı. Öne çıkan isim de savunmanın yanı sıra hücumda da güzel işlere imza atan Amisulashvili oldu. Bir golü Zalayeta’ya attırdı, diğerini de kendisi filelere gönderdi..

Paşa’nın işi zor

Kasımpaşa için artık her maç zor ve final havasında geçecek. İşleri hiç de kolay değil. Dün iyi oynadılar ama Kayserispor ağırlığını koyunca dağıldılar. Kasımpaşa’daki futbol ulemalarına şunu sormak lazım: Bu takımdan Koray ve Ali Güneş gibi iki isim neden gider?

Artık, Yılmaz Vural hoca da köşeye sıkıştı. Bir kez daha şapkadan tavşan çıkarması büyük bir mucize olur.

STAT: Recep Tayyip Erdoğan
HAKEMLER: Abdullah Yılmaz (7), İsmail Köse (7), Mehmet Metin (7)
KASIMPAŞA: Tolga (4) - Keller (6), Luiz Henrique (5), Barış (5), Sancak (5) - Varela (4) (Dk. 64 Bebbe 4), Tjikuzu(6), Hüseyin(5), Yekta(5) - Dimitrov (6) (Dk. 65 Özgür 5), Ersen Martin (5)
KAYSERİSPOR: Souleymanou (6) - Serdar (6), Önder (6), Amisulashvili (7), Hasan Ali (6) - Ali (5) (Dk. 66 Ömer 5), Santana (6) (Dk. 81 Abdullah), Selim (6), Mehmet Eren (7) - Furkan (6) (Dk. 64 Moritz 5), Zalayeta (6)
GOLLER: Dk. 10 Ersen Martin (Kasımpaşa), Dk. 13 Zalayeta, Dk. 41 Amisulashvili (Kayseri)
SARI KARTLAR: Mehmet Eren, Santana, Serdar (Kayseri), Hüseyin (Kasımpaşa)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!