Kayıp şöhretler bulundu

Güncelleme Tarihi:

Kayıp şöhretler bulundu
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2005 00:28

Bir zamanların çok sevilen ve dünya çapında milyonlarca genç hayranı olan yıldızlarının, bugün nerelerde olduklarını merak ediyor musunuz? Onlar eskisi kadar parlak olmasa da kariyerlerini hálá sürdürüyorlar ve dimdik ayaktalar.

RICHARD GRIECO

Yunan asıllı oyuncu, 21 Jump Street filminde genç suçluları yakalamakla görevli dedektif Dennis Booker rolüyle büyük ün yapmıştı. O günlerde kendini yakışıklı bir erkek saymadığını söyleyen oyuncu, artık 40 yaşında. En son Burt Reynolds ile ‘Forget About It’ isimli bir komedi filminde oynadı.

RICK SPRINGFIELD

‘Jessie’s Girl’ şarkısıyla, 80’li yıllarda gençleri coşturan şarkıcı Rick Springfield, bugün 55 yaşında. Eşi Barbara Porter’dan iki çocuğu var. İlk gençlik yıllarında ona hayran olan kadınlar bugün de ünlü şarkıcıyı dinlemekten zevk alıyorlar.

ANDREW MCCARTHY

‘Pretty in Pink’ filminde rol arkadaşı Molly Ringwald ile dakikalarca süren öpüşme sahnesiyle ünlenmişti. O genç aktör şimdi Brat Packer ile evli ve New York’ta ‘Şişman Domuz’ oyununda başrolde oynuyor.

SCOTT BAIO

Şöhretin zirvesindeyken, hayranlarından haftada en aşağı yedi bin mektup alıyordu. O yıllardan sonra, ‘Jamie Foxx Show’un yönetmenliğini yaptı. Ayrıca bazı TV programlarının da yönetmenliğini üstlendi. Bugün 47 yaşında, hálá pek çok hayranı var.

ROBERT SEAN LEONARD

‘Ölü Ozanlar Derneği’ filmiyle belleklere yerleşen aktör, aradan geçen zaman içinde unutulmamış olmasına seviniyor. 35 yaşındaki aktör, Fox şirketinin, doktorları konu alan ‘House’ isimli dizisinde oynuyor.

COREY HAIM

1999’da iflasını isteyen aktör, 2001’de uyuşturucu bağımlılığından kurtulmak için tedavi gördü. 33 yaşındaki aktör, geçtiğimiz yaz Corey Feldman ile ‘Kayıp çocuklar’ DVD’sinin tanıtımını yaptı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!