Kayıp başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Kayıp başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2013 10:23

Kanal D’nin yeni dizisi “Kayıp” bu akşam başlıyor. Dizi, güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesi ile izleyiciye soluk soluğa bir duygusal macera yaşatacak.

Haberin Devamı

Yapımcılığını D Produc-tions’ın, yönetmenliğini “Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisinin de yönetmenliğini yapan Zeynep Günay Tan’ın üstlendiği “Kayıp”, bu akşam ilk bölümüyle ekranda... Dizinin konusu ise şöyle:

Kemal ve eşi Leyla’nın, çocukları Kerem ve Yasemin’le birlikte herkesi kıskandıracak bir hayatları vardır: Büyük bir aile şirketi, güzel bir ev... Ancak bu muhteşem aile tablosu bir gecede yerle bir olur.

Şarman Holding’in veliahtı Kerem, annesi ve babasının evde olmadığı bir gece, iki polis tarafından evinden alınıp götürülür. Oğlunun tutuklanma haberi Leyla’ya kurucusu olduğu vakfın yardım gecesi balosunda gelir. Apar topar Kerem’i bulmak için en yakın karakola giderler. Ancak tutuklama emrine ve hangi karakola götürüldüğü bilgisine ulaşamazlar. Leyla’nın telefonuna gelen mesaj ise akıllara durgunluk verecek bir planla karşı karşıya olduklarını göstermektedir: “Polisi karıştırma yoksa oğlun ölür!”

Eski polis olayı çözecek mi?

Şirket avukatları Metin’in aklına yardım istemek için arkadaşı Mehmet gelir. Daha önce kayıp çocuklar büro amirliğinde çalışmış olan Mehmet, polislikten bir süre önce istifa etmiştir ve hayatına avukat olarak devam etmektedir. Önce bu işe hiç bulaşmak istemez Mehmet. Ancak ailenin düştüğü zor durum, bir de alacağı yüklü para, araştırmayı kabul etmesine neden olur.

İşin içine girdikçe sandığından daha karmaşık bir durumla karşı karşıya olduğunu fark eder Mehmet. Üstelik Kerem’i kaçıranlar aile ile iletişime geçmişlerdir. Kemal’den oğlunun hayatına karşılık bir fiyat biçmesini isterler. Kemal, parayı anlaştıkları gibi buluşma yerine getirir.

Ancak parayı alan adamların gittiği yer ve orada yaptıkları Mehmet’i şoke eder. Merak içinde Kerem’i bekleyen aileye ise bir paket gelir.

Haberin Devamı

MEHMET (METE HOROZOĞLU): ESKİ POLİS, YENİ AVUKAT

30’lu yaşlarında bir adamdır. Kendine has bir karizması, çekiciliği vardır. En belirgin özellikleri zekası, dürüstlüğü, bazen patavatsızlığa varan açık sözlülüğü ve mizah yeteneğidir. Komiser yardımcısı olacakken polislikten istifa eder, hayatına ceza avukatı olarak devam etmeyi seçer. Kıramadığı bir arkadaşı yüzünden Şarman Ailesi’nin kayıp olan veliahtı Kerem’i bulma görevini üstlenir. Başlangıçta sadece paraya ihtiyacı olduğu için girdiği bir iş ve çözmesi gereken bir problem olarak gördüğü kaçırılma olayı, süreç içerisinde giderek kişisel bir mesele haline gelecektir.

Haberin Devamı

FALKO/ FAİK (İLKER KALELİ): ÇETENİN ELEBAŞI

30’lu yaşlarının başında, Kerem’i kaçıran çetenin elebaşıdır. Mehmet gibi kendine has bir çekiciliği ve karizması olan, yakışıklı, uzun boylu, güçlü kuvvetli bir adamdır. Falko da hayatın acımasızlaştırdığı insanlardan biridir. Basit bir kavga yüzünden hapishaneye giren Falko, orada da rahat durmayınca 2-3 yılını içeride geçirmek zorunda kalmış, özünde son derece iyi, yardımsever, vicdanlı, dürüst ve mert biri olmasına rağmen zamanla gözünü kırpmadan insan öldürebilen, bir çocuğa bile zarar verebilecek kadar acımasız ve kötü birine dönüşmüştür. Onun için tek bir adalet anlayışı vardır: Göze göz dişe diş...

Haberin Devamı

LEYLA (DOLUNAY SOYSERT): VARLIKLI AİLENİN TEK KIZI

35 yaşında, Kerem ile Yasemin’in annesi, Kemal’in karısıdır. Alımlı, zarif bir kadındır. Varlıklı bir ailenin biricik kızıdır. Ancak dış görünüşü ve tavırlarıyla bunu vurgulamaz. Hayatında hiç maddi sıkıntı çekmemiş, büyük bir trajedi yaşamamıştır. Ailesinin karşı çıkmasına rağmen Kemal ile evlenerek, ona kolay kolay ulaşamayacağı imkanlar sunmuştur. Bu hikaye aynı zamanda Leyla’nın yolculuğunun da hikayesidir. Çocuğunu bulma yolculuğu, aynı zamanda kendini bulma, hayatının anlamını bulma yolculuğudur da onun için. Güvenin o kadar kolay dağıtılmaması gerektiğini en zor yoldan öğrenecektir. Kerem’in kaybolması ile Leyla, oğlunu bulmaya çalışırken kendi ve hayatının gerçekleri ile de yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Haberin Devamı

KEMAL (KAAN TAŞANER): GÜÇ VE PARA SAHİBİ BİR İŞADAMI

38-40 yaşlarında olan Kemal, Leyla’nın kocası, Kerem ile Yasemin’in babasıdır. Yakışıklı, daima bakımlı ve şık bir tiptir. Orta halli bir aileden gelen Kemal, Leyla ile tanışınca talihi yüzüne gülmüş, inanılmaz bir güç ve paranın sahibi olmuştur. Kendini sürekli geliştirme ve evlilik yoluyla konduğu servete layık olma çabası içindedir. Ancak ilk görüşte etkilendiği Özlem, onun en büyük zaafıdır. Kerem’in kaybolması ile Kemal de hayatının en büyük sınavlarıyla, sahip olduğu her şeyi kaybetme tehlikesiyle karşılaşacaktır. Söylediği yalanların ve yaptığı seçimlerin bedellerini ödeyecektir.

ÖZLEM(ASLI ENVER): TUTKULU BİR RUH

Haberin Devamı

30 yaşında, güzel ve seksi bir kadındır. Aslında kenar mahallede doğup büyümüştür. Alt sınıftan gelen biri olmasına karşın son derece asil ve zarif bir havası vardır. Zeki bir kadındır, tutkulu bir ruhu vardır. Aynı zamanda da sabırlı ve kontrollü biridir. Kolay kolay vazgeçmez hiçbir şeyden ve kimseden. Leyla Şarman’ın yakın arkadaşı olan Özlem, aynı zamanda holdingde, Leyla’nın kocası Kemal’in asistanlığını da yapmaktadır. Kemal ile bir geçmişi olan Özlem, zaman içinde istemeden de olsa hayatlarına giren ve herkesi, her şeyi sorgulayan Mehmet ile de yakınlaşacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!