Kayakçıların yeni adresi

Güncelleme Tarihi:

Kayakçıların yeni adresi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2012 00:00

Alp Dağları’nın eteğine kurulu ‘Club Med Valmorel’ beş yıldızlı chalet villalarıyla kış sporlarında yüksek beklentisi olan misafirleri ağırlıyor. Bu otelde pist de emrinizde şef aşçılar da...

Haberin Devamı

Club Med bu kış ‘chalet’ konseptiyle kayak tatilinde lükse imza attı. Fransız Alp’lerinin Savoie Bölgesi’nde olağanüstü güzellikteki dağ eteğine konumlu ‘Club Med Valmorel’i ve içindeki ‘Chalet’leri ünlü mimar Marc Hertrich tasarladı. Tesis hem otel hem de Chalet adlı villalardan oluşuyor. 5 yıldızlı bu özel villalar iki, üç veya dört odaya sahip. Chalet’lerin yanı sıra aile süitleri, delux ve standart oda seçenekleri de bulunuyor.
Chalet’ler kayak pistinin etrafında. Villadan çıkıp birkaç adım atıyor ve dağ yamaçlarına kurulu uçsuz bucaksız kayak pistinde zevkin doruğuna çıkıyorsunuz.
Tesiste çocukların kayak dışında iyi vakit geçirebilmeleri için buz pateni gibi farklı alternatifler de düşünülmüş. Yetişkinler içinse cardio-training, Carita SPA merkezi, ısıtmalı havuz, hamam, sauna hizmeti veriliyor.
‘Club Med Valmorel’in yemek sistemi de en az odaları kadar özel. Yemekler Chalet-chef tarafından sizin chalet’inizin mutfağında tamamen sizin tercihleriniz doğrultusunda hazırlanıyor. Tabii ki yemeğin yanında özel rezerv şarap seçenekleri de sunuluyor. Konaklama boyunca şampanya servisi aralıksız devam ediyor. Chalet’lerin fiyatları haftalık 75 bin liradan başlıyor. Ancak bu rakamın ucu açık çünkü bu fiyata ekstra istekler, şeflerin villalarda yaptığı yemekler ve içkiler dahil değil.

Haberin Devamı

SPA’ya gitmeyin o size gelsin

Rahatlamak için artık SPA merkezlerine gitmenize gerek yok. Zira, SPA’lar sizin ayağınıza geliyor! Portatif SPA’larla bahçenize, terasınıza, balkonunuza hatta teknenize bile bir rahatlama köşesi kurabilirsiniz!
Son yılların en eğlenceli yaşam trendlerinden biri kabul edilen portatif SPA/hidromasaj sistemlerinin öncü markalarından Amerikan SofTub’ın ürünleri Türkiye’de de satılıyor. SofTub SPA ve hidromasaj sistemleri içindeki jetler sayesinde su püskürtme ve basınçlı hava yöntemiyle vücuda masaj yapıyor. Sıcak suyla yapılan hidromasaj kasları gevşetiyor, kan dolaşımını artırıyor.
Softub suyu ısıtmasına rağmen içinde ısıtma tesisatı yok. Suyu patentli ısıtma sistemine sahip bir hidromat sayesinde ısıtıyor. Bu şekilde enerji tasarrufu sağlıyor. Çevreci teknolojiye sahip Softub-Whirlpool hidromasaj havuz, tek kişi tarafından taşınabiliyor, bir buçuk saatte kullanıma hazır hale gelecek şekilde kurulabiliyor ve suyu boşaltılmadan aralıksız 12 ay boyunca her mevsimde ve her koşulda kullanılabiliyor.
SofTub SPA ve hidromasaj sistemleri, gemi ve uzay endüstrilerinde kullanılan ileri teknolojiyle üretiliyor. Dış yüzeyinde kullanılan malzeme en zor hava şartlarına ve mor ötesi ışınlara dayanıklı. Bu özellikleriyle kişisel SPA suyu istenen sıcaklıkta muhafaza ederek kullanıma her an hazır halde tutabiliyor.
Kişiye özel SPA’nın bakımı da çok kolay. Suyun temizliğini sağlamak üzere sistemin içerisinde bir filtre bulunuyor. Filtrelenmiş su, hidromatın içerisinden geçerken hem ısınıyor hem de ozon sistemiyle okside olarak temizleniyor. Bu şekilde Softub, 24 saat boyunca temiz ve kullanıma hazır bulunuyor. Doğru bakım yapıldığı müddetçe suyun 3-4 ayda bir değiştirilmesi yeterli.
Altı kişilik, iki metrekare dış çaplı modellerin fiyatı 9 bin 550 dolar. Dört kişiliği tercih ederseniz 8 bin 650 dolar. ıki kişilik SPA içinse 7 bin 300 doları gözden çıkarmanız gerekiyor. www.softub.com.tr

Haberin Devamı

Mini mini minibüsler

İkonik araba markası Mini’nin miniliği artık sadece isminde kalacak gibi! Söylentilere göre Mini, gelecek yıl havalı tarzını yansıtacağını kamyonetler üretecek. BMW yetkilileri, yük taşımak için tasarlanan Mini ‘kamyonet’in mart ayında ısviçre’deki Cenevre Motor Fuarı’nda görücüye çıkacağını söylüyor. Bu modelde, arka koltukların yerini düz bir zemin alacak. Son yıllarda orijinal Mini’lere çok sayıda daha büyük boyutlarda ‘abi modeller’ eklendi: Coupéler, Clubman modeli ve SUV tipi Countryman... Ayrıca 2012’de markanın ilk üstü açılır iki kapılı modeli Roadster da piyasaya çıkacak.

Gucci yazı getirdi

Kışın ortasındayız modaevleri yaz kreasyonlarıyla hava atmaya başladı bile! Gucci de yaz için hazırladığı ürünler için baharı bekleyemeyen markalardan. şu ara ıstinye Park ve Maçka’daki şubelerin vitirinlerinde kırmızı, turuncu, mavi, eflatun gibi sıcak renkleri barındıran koleksiyonlar sergileniyor. Koleksiyonun dikkat çeken iki modeli Soho ve Emily. Markanın reklam kampanyalarında kullanılan Soho, püskülü ve sıcak baskı tekniğiyle oluşturulan büyük GG logosuna sahip. Emily ise küçük çantaseverlere uygun; Horsebit/Atgemi tokasıyla markanın efsanevi mirasına atıfta bulunuyor. Zincir sapıyla omuza asılabildiği gibi portföy olarak da kullanılabiliyor. Soho’nun fiyatı 3 bin 200 lira. Emily ise 2 bin 70 lira.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!