Kasımpaşa'da bahar havası

Güncelleme Tarihi:

Kasımpaşada bahar havası
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2011 15:01

Spor Toto Süper Lig'in dişli ekiplerinden Kardemir Karabükspor'u deplasmanda mağlup eden Kasımpaşa'da bahar havası yaşanıyor.

Kaybedilen maçlardan sonra yaşanan sıkıntıların ardından alınan galibiyet nedeniyle büyük sevinç yaşanan Kasımpaşa'da futbol şube sorumlusu Mehmet Süha Sidal, “Ligde kalma yolunda umutlarımız yeniden yeşerdi. Bu haftaki Ankaragücü maçına büyük önem veriyoruz. Bu karşılaşmayı kazandığımız taktirde yukarı ile aramızdaki makasın iyice kapanacağını düşünüyoruz. Çünkü rakiplerimizin de zorlu maçları var” dedi.

Sidal, Kardemir Karabükspor maçında galibiyetin yanı sıra güzel futbol oynadıklarını, bunun da kendilerini çok memnun ettiğini dile getirerek, “İlk defa defansif anlamda hata yapmadan oynadık. Kardemir Karabükspor gibi iyi oynayan bir ekibi yenmekten de son derece mutluyuz. Maçı da hak ederek kazandık. Rakibimiz oyun kuramadı, gol pozisyonu vermeden maçı kazandık” ifadesini kullandı.

Devre arasında oyun kurucuları Yekta'yı Galatasaray'a vermelerinden dolayı oyun içinde bir sıkıntı yaşamadıklarını kaydeden Mehmet Süha Sidal, “Böyle bir sıkıntı beklemiyorduk zaten. Takımda birlik ve beraberlik üst seviyede. Maça çıkarken galip geleceğimize inanıyorduk. Emenike'nin olmayışı da bizim için avantaj oldu” diyerek sözlerini tamamladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!