Ä°brahim Üzülmez bu iÅŸi biliyormuÅŸ

Güncelleme Tarihi:

İbrahim Üzülmez bu işi biliyormuş
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 08, 2016 18:12

Beşiktaş'ın eski futbolcusu İbrahim Üzülmez, teknik direktörlük kariyerinde emin adımlarla zirveye koşuyor. Mali sorunlar nedeniyle bıraktığı Vartaş Elazığspor'u PTT 1. Lig'in zirvesine çıkaran Üzülmez, yeni takımı Gençlerbirliği'ni de başarıdan başarıya koşturuyor. Ara transferdeki Selçuk Şahin ve Hleb takviyeleriyle fırtına gibi esen kırmızı siyahlılar Süper Lig'in en güçlü ekiplerinden Kasımpaşa'yı deplasmanda 1-0 yenmeyi başardı. Gençlerbirliği bu sonuçla Üzülmez'le 3'te 3 yaptı.

Haberin Devamı

KASIMPAŞA: 0 - GENÇLERBİRLİĞİ: 1

Stat: Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan
Hakemler: Abdulkadir Bitigen, Ä°lyas Emektar, Mustafa Savranlar
Kasımpaşa: Ramazan Köse, Popov, Omeruo, Titi, Veigneau, Pavelka, Hakan Arslan, Tunay Torun (Dk. 82 Veysel Sarı), Castro, Adem Büyük (Dk. 56 Del Valle), Eren Derdiyok (Dk. 72 Malki)
Gençlerbirliği: Hopf, Ahmet Oğuz (Dk. 83 Hakan Aslantaş), Ahmet Çalık, Kulusic, Uğur Çiftçi, Selçuk Şahin, Djalma, Hleb (Dk. 75 İrfan Can Kahveci), Skulason, Stancu (Dk. 65 Serdar Gürler), El Kabir
Gol: Dk. 85 İrfan Can Kahveci (Gençlerbirliği) 
Kırmızı kart: Dk. 78 Popov (Kasımpaşa)
Sarı kartlar: Dk. 45 Omeruo (Kasımpaşa), Dk. 69 Ahmet Oğuz (Gençlerbirliği)

İbrahim Üzülmez bu işi biliyormuş

Haberin Devamı

MAÇIN ÖNEMLİ POZİSYONLARI:
82. dakikada Serdar Gürler'in pasında ceza sahası önünde topla buluşan El Kabir'in sert şutunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti. 
85. dakikada Djalma'nın sağ kanattan yerden ortasında arka direkte müsait durumda topu alan İrfan Can, meşin yuvarlağı bekletmeden filelere gönderdi: 0-1. 
90. dakikada Del Valle'nin uzak mesafeden sert ÅŸutunda kaleci Hopf, iki hamlede meÅŸin yuvarlağı kontrol etti.Â

İbrahim Üzülmez bu işi biliyormuş
ÃœZÃœLMEZ: GALÄ°BÄ°YET BAÅžKANIMIZA HEDÄ°YE
GENÇLERBİRLİĞİ Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, zor bir rakibe karşı oynadıklarını belirterek, "Maçı hak ettik. Saha içinde aslanlar gibi mücadele etmeye çalışan, öz güveni aşılayıp neler yapabileceğini gösteren bir takımız. Üç maçta üç galibiyet aldık ama her şey bitmiş değil. Lig uzun bir maraton. Biraz daha alt sıralarda avantaj yakaladık, biraz daha üst sıralara göz kırptık. Daha yapacak işimiz var" ifadelerini kullandı. Genç teknik adam, kulüp başkanı İlhan Cavcav'ın ağır bir ameliyat geçirdiğini hatırlatarak, "Başkanımıza 'geçmiş olsun' diyoruz. Galibiyeti ona armağan ediyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

ÇALIMBAY: YİNE HAKEM KURBANI OLDUK
Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, maç sonrası, "Yine hakem arkadaşlarımızın hatalarından dolayı mağlup olduk" dedi. Bu sezon puan kayıplarının büyük bölümünü hakem hataları yüzünden yaşadıklarını kaydeden Çalımbay, "Pozisyonu (Popov'un kırmızı kartı) bir kez daha izledim. Arkadaşımız dokunmuyor. Rahatlıkla kartı gösterip bizi eksik bırakabiliyorlar. Hepsini tebrik ediyorum, Kasımpaşa'ya yapmadıkları kalmadı" diye konuştu.

İbrahim Üzülmez bu işi biliyormuş

BAKMADAN GEÇME!