Kartal'ın zorlu virajı

Güncelleme Tarihi:

Kartalın zorlu virajı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2016 21:26

Beşiktaş, ligin en zorlu virajlarından birinde Başakşehir’e konuk oluyor. Siyah beyazlılar, ofansif gücü yüksek rakibi karşısında stoper sıkıntısı içinde mücadele edecek. Şenol Güneş, bu akşam stoperde Alexis’in yanında Necip’i oynatacak.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ, ligin en kritik maçlarından birine çıkıyor. Siyah beyazlılar, genelde kendisine ters gelen Medipol Başakşehir’e konuk olacak. Bu maçı Beşiktaş açısından daha da zorlaştıran unsur, stoperde yaşadığı sıkıntı. Rhodolfo’nun sakatlanması, Ersan’ın transfer olması ve Marcelo’nun da kırmızı kart cezalı olması Şenol Güneş’i kara kara düşündürüyor.

BATDAL’A ÖZEL ÖNLEM

Alexis’in yanında Necip’e görev verecek olan Şenol Güneş, özellikle duran toplarda, rakibin 1.95’lik golcüsü Mehmet Batdal’ı Gomez’in marke etmesini isteyecek. Son 7 maçta Beşiktaş 2 galibiyet alırken, 5 maç berabere bitti. Gomez, İsmail ve Beck kart cezası sınırında bulunuyor.

Kartalın zorlu virajı

Haberin Devamı

ÇATI VAR GÖRÜNTÜ YOK!

VODAFONE Arena’nın çatısının şeffaf olmaması sosyal medyada tartışma konusu oldu. Tanıtımlarda tamamen şeffaf gösterilen çatıda kullanılan membran bu özellikte değil. Yine tanıtımların aksine çatı yüzeyi de düz değil, bombeli. Stat müdürü İhsan Coşkun, “Sponsor farklı imajlar kullanmış ama yapılan, 2013’te ilan edilen proje” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!