Kartalın şortuna 10 milyon TL

Güncelleme Tarihi:

Kartalın şortuna 10 milyon TL
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2014 16:01

Bahçeşehir Koleji siyah beyazlılarla yeni bir sponsorluk anlaşması imzaladı.

Haberin Devamı

Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı’na da isim desteği veren Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel “Yeni yapılan Voda-fone Stadı için de yeni düşüncelerimiz var” dedi.

BEŞİKTAŞ futbol takımında sponsorluk gelirleri her geçen gün artıyor. Kadın voleybol takımıyla daha önce sponsorluk çalışmalarını başlatan ve isim sponsoru olan Bahçeşehir Koleji ile yeni bir anlaşma yapıldı.
Beşiktaş 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel arasında yapılan anlaşma ile yıllık 750 bin TL’lik sponsorluk, futbol takımının şortları için revize edildi. Çebi, Bahçeşehir Koleji’yle 7 yılda 10 milyon TL için el sıkışıldığını belirtti.

‘BÜYÜK FEDAKARLIK YAPTILAR’

BAHÇEŞEHİR Koleji ile birlikte toplam 200 milyon doları bulan işbirlikleri yaptıklarını belirten Çebi “Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda yaptığımız bu çalışmaları her geçen hızlandırıyoruz” dedi. Hüseyin Yücel ise Beşiktaş ile ilişkilerini daha da artıracaklarını söyleyip “Yeni yapılan Vodafone Arena içinde yeni düşüncelerimiz var” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!