Kartal'dan nokta atışı

Güncelleme Tarihi:

Kartaldan nokta atışı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2008 00:00

Beşiktaş Teknik Direktörü, "Zapotocny ve Sivok transferleri büyük ihtimalle bitecek. Seric’le ilgili çalışmalar sürüyor" dedi.

SON üç yılda çok sayıda oyuncuyu renklerine bağlayan Beşiktaş, transfer politikasını değiştiriyor. Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, transferde ihtiyaçları olan bölgelere oyuncu alacaklarını belirtirken, "Çok fazla oyuncu alıp, transfer kirliliği yaşamayacağız. Sezon boyunca tespit ettiğimiz, eksikleri giderecek ve bizi hedeflediğimiz başarılara götürecek oyuncular alacağız" dedi.

Ulus’taki MEF Okulları’nda öğrencilerle söyleşen Sağlam, gazetecilerin de sorularını yanıtladı.

Zapotocny ve Sivok transferinde çok önemli mesafe kaydettiklerini ifade eden Sağlam, "Büyük ihtimalle bu transferler bitecek. Panathinaikoslu Seric ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Orta sahaya bir veya iki oyuncu alacağız. Az, kaliteli, istediklerimizi giderecek oyuncular alacağız" açıklamasını yaptı. Sağlam, Sivasspor’un, lig üçüncülüğü iddiasında haklı olmadığını savundu.

Şampiyon olmalıyız

Siyah beyazlı takımın kaptanı İbrahim Üzülmez gelecek sezon Beşiktaş’ın mutlaka şampiyon olması gerektiğini söyledi. Tecrübeli solbek, "Kadrodaki arkadaşlarımızın tek düşüncesi şampiyonluk olmalı. Bu sene çok iyi transfer politikası izleniyor. Ligde şampiyonluk ve UEFA Kupası’nda da çok iyi yerlere ulaşmak istiyoruz" dedi.

İbrahim Toraman da bu sezon şampiyon olamadıkları için, tam anlamıyla başarılı olduklarını söyleyemeyeceklerini dile getirdi.

Söyleşinin ardından Sağlam, Üzülmez ve Toraman, spor salonuna geçti. Burada öğrencilerin oynadığı maçta İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman teknik direktörlük, Ertuğrul Sağlam da hakemlik yaptı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!