Kartal zirveyi ingiltere’de gördü

Güncelleme Tarihi:

Kartal zirveyi ingiltere’de gördü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2014 22:41

Siyah beyazlılar en çok pozisyona girdiği maçı Tottenham’a karşı oynadı. Ancak, 8 net fırsat yakalayan Beşiktaş, sadece penaltıyla rakip fileleri havalandırabildi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’ın pozisyon-gol oranlarına baktığımız zaman sezon başlangıç performansını Feyenoord maçları ve sonrası diye ikiye ayırmak gerekiyor. Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Feyenoord’la karşılaşan Kartal, ilk maçta deplasmanda 2 pozisyona girip, fileleri 2 kez sarstı. İstanbul’daki mücadelede de Beşiktaş, 4 pozisyondan 3’ünde gol bulup müthiş bir ortalamaya imza attı. Tottenham önünde, kaçan gol pozisyonları ise zirve yaptı.

TOTTENHAM’I EVİNDE EZDiK

BEŞİKTAŞ Asbaşkanı Deniz Atalay, Tottenham’ı ellerinden kaçırdıklarını söyledi. Atalay, “İlk defa bir Türk takımının, İngiltere’de bir İngiliz takımını bu kadar ezdiğini gördük, bu yüzden çok gururluyuz” dedi.

LİDERLİK İDDİASI

BEŞİKTAŞ’ta futboldan sorumlu yönetici Ahmet Nur Çebi, Tottenham maçındaki futbolun ilerisi için umut verdiğini söyledi. Çebi, “Böyle oynamaya devam ederlerse gruptan lider çıkarız. Buna inanıyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!