Kartal stoper avında

Güncelleme Tarihi:

Kartal stoper avında
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2016 21:09

Siyah beyazlı kulüp, gelecek sezonun transfer harekatını sürdürüyor. Büyük sıkıntı çekilen stoper için üç aday belirlendi. Yönetim, Martin Skertel, Kamil Glik ve Idrissa Gueye’den birini renklerine bağlayacak.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ stoper mevki için takibe aldığı üç isimden birine mutlaka imza attırmak için çalışıyor. BEŞİKTAŞ Futbolcu İzleme Komitesi Başkanı Gökhan Keskin, belirlediği isimleri yönetime sundu.

Önceliği stopere veren izleme komitesinin sunduğu isimler ise Liverpool’dan Martin Skrtel, Torino’dan Kamil Glik ve Aston Villa’dan da Idrissa Gueye...

Guaye’nin piyasa değeri 9, Glik’in 11 ve Skertel’in de 13 milyon Euro. UEFA ile yaptığı anlaşma gereği siyah beyazlılar öncelikle bonservis bedellerini düşürmek için çalışacak. Üç oyuncudan birini mutlaka almak isteyen kulüp, kiralama yoluna da gidebilecek. Yönetim, özellikle Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek olan Skertel ve Glik için erken davranmak istiyor.  

ŞAMPİYONLUK BEKLEMİYORUZ

KARTAL Platformu Başkanı Levent Erdoğan, “Bu sezon sergilenen futbolun karşılığında şampiyon olmalıyız. Tüm dernekler olarak, şampiyonluk ekliyoruz”  dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!