Kardeş gibiler

Güncelleme Tarihi:

Kardeş gibiler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2006 00:00

Ünlüler dünyasında birbirine tıpatıp benzeyen birçok kişi var. Resimlerine baktığımız zaman bu ünlüleri birbirlerinden ayırabilmek neredeyse imkansız.. Hafta Sonu dergisi, son sayısında birbirine kardeş kadar benzeyen ünlüleri topladı.

Arda Kural

Leonardo DiCaprio

"Emret Komutanım" dizisi ve "Banyo" filminin yıldızı olan Arda Kural "Titanic" filminin yakışıklı oyuncusu Leonardo DiCaprio’nun ikiz kardeşi gibi. Genç kızların hayran olduğu Kural, bu benzetmeden çok da hoşlanmıyor. Birine benzeyerek tanınıyor olmanın avantajlı yanları olduğunu kabul etse de, zamanla bu benzetmeden rahatsız olduğunu söylüyor.

Barış Akarsu

Johnny Depp

"Akademi Türkiye" adlı şarkı yarışmasının birincisi müzisyen Barış Akarsu da saçları, gözleri ve çekiciliğyle aktör Johnny Depp’in sanki bir kopyası..

Liv Tyler

Deniz Akkaya

Seksi manken Deniz Akkaya ile Aerosmith’in solisti Steven Tyler’ın kızı Liv Tyler, neredeyse kardeş gibiler. Hatta Deniz Akkaya’nın estetik yaptırırken doktoruna "Beni Liv Tyler’a benzetin" dediği iddia ediliyor.

Tamer Karadağlı

George Clooney

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı bakışları, çekiciliği ve karizması ile 45 yaşındaki yakışıklı oyuncu George Clooney’ye benziyor.

Penelope Cruz

Emina Türkcan

Tom Cruise’la sevgili olmasıyla yıldızı parlayan oyuncu Penelope Cruz ile şarkıcı Mustafa Sandal’ın sevgilisi Emina Türkcan’ın benzerliği de fark edilmeyecek gibi değil.

Tülin Şahin

Cindy Crawford

Ünlü manken Tülin Şahin, dünyanın en pahalı mankenlerinden olan top model Cindy Crawford’a şaşırtıcı derecede benziyor. Hatta Şahin, ilk çıktığı zamanlarda "Sivaslı Cindy" olarak biliniyordu. İki model, saçlarından tutun da dudaklarındaki benlere kadar sanki birbirinin kopyası.

Cameron Diaz

Meral Kaplan

Podyum dünyasının yeni isimlerinden Meral Kaplan gülüşü, gözleri ve tavırları ile seksi oyuncu Cameron Diaz’a ikiz kardeşi kadar benziyor. Kaplan şimdiden "yerli Cameron Diaz" olarak tanınıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!