Karagül dizisi 109. yeni bölümünde neler yaşanacak? - izle

Güncelleme Tarihi:

Karagül dizisi 109. yeni bölümünde neler yaşanacak - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2016 21:36

Karagül dizisi 109. yeni bölümü ile bu akşam seyircilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Fox TV'nin sevilen dizisi Karagül'de neler yaşanacağı ise merak konusu. Karagül 109. bölüm fragmanı ve yeni bölüm gelişmeleri haberimizde.

Haberin Devamı

Karagül dizisinin bu akşam yayınlanacak 109. yeni bölümünde neler yaşanacak. Karagül yeni bölüm gelişmeleri ve son bölüm özeti haberimizde...

Başrollerini Ece Uslu, Yavuz Bingöl, Özlem Conker ve Mert Yazıcıoğlu’nun paylaştığı sevilen dizi Karagül, gerek senaryosu gerek oyuncu kadrosu ile televizyon dünyasının iddialı yapımlarından biri olmayı başarmış durumda.

Geçtiğimiz saatlerde Fox TV ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkan Karagül 108. bölümü Cuma akşamına bomba gibi düştü. Muhteşem bir bölümün ardından izleyiciler şimdi de yeni bölüm detaylarını merak etmeye başladı.

KARAGÜL 109. BÖLÜM FRAGMANI

Karagül 108. son bölüm özeti

Sabri’nin intikamını almak için Merdan’ı öldüren Melek, bundan sonra yaşayacağı hayat için kendini hazırlamıştır.

Haberin Devamı

Ancak unuttuğu bir şey vardır. Rüstem ve Gülizar bu yaptığını Melek’e ödetmek için ant içmişlerdir. Canı yanan Rüstem aynı acıyı Şamverdi ailesine yaşatmak ister ve harekete geçer. Baran’ı kaçırma planı yapar. Ancak o sırada Baran’ın yanında Ebru da vardır. Bu yüzden Ebru’yu da Baran ile birlikte kaçırır.

Ölümün eşiğinde olan Baran ve Ebru bakalım bundan sağ kurtulabilecekler mi? Kendine biçtiği hayata razı olan Melek, aldığı intikamın Şamverdi ailesinin kaderini değiştireceğinden habersizdir.

Karagül dizisinin 109. yeni bölümü etkileyici konusu ve sahneleriyle 19 Şubat Cuma akşamı Fox TV'de!

BAKMADAN GEÇME!