Karadayı'da Sarı, Mahir'i öldürmek için tetikçi tutar!

Güncelleme Tarihi:

Karadayıda Sarı, Mahiri öldürmek için tetikçi tutar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2014 10:51

29 Aralık Pazartesi 91. yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanan Karadayı’nın yepyeni fragmanı yayınlandı. Bir zamanlar Deliyürek’in esaslı çocuğu olan Kenan İmirzalıoğlu’nun başrolünde oynadığı Karadayı 91. Bölümüyle ekranlarda. Bergüzar Korel’in Hakime Feride'yi canlandırdığı dizinin yeni bölümünde Sarı, Mahir'i ortadan kaldırmak için tetikçi tutar.

Haberin Devamı

Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın kaleminden çıkan iki diziden biri olan 1970 yılların İstanbul’unda geçen Karadayı 78. Bölümüyle yine iddialı. Mahir Kara ve Savcı Feride’nin aşk hikayesindeki fırtına dinmek bilmiyor. Beyazıt’ta kıt kanaat geçinen bir ailenin ferdi olan Mahir, bir gün babasının işlemediği bir cinayet yüzünden hapise düşmesiyle onu kurtarma savaşı verir. İdam hükmü alan babasını ipten alabilmek için aşkından, yaşamından hatta kendisinden vazgeçer.

KARADAYI DİZİSİNDE HANGİ OYUNCU, KİMİ CANLANDIRIYOR?

Kenan İmirzalıoğlu Mahir Kara (Karadayı), Bergüzar Korel (Feride Şadoğlu), Çetin Tekindor (Nazif Kara), Erkan Avcı (Necdet Güney- Barut), Melike İpek Yalova (Ayten Güney), Rıza Kocaoğlu (Yasin Ulutaş - Kibrit), Elif Sönmez (İlknur Kara), Sarı Cemal – Sermet Yeşil, Sosyete Yusuf – FATİH AL, Vehbi Duru – Reha Özcan, Murat – Özgür Emre Yıldırım, Hüseyin Soysalan – Kütük Nail, Belgin – Funda Eryiğit.

Haberin Devamı

Leyla ile Mecnun dizisiyle üne kavuşan Ali Atay’ın Karadayı dizisinden teklif aldığı fakat yüksek bir ücret talep ettiği için diziye dâhil edilmediği öğrenildi. Ali Atay’ın Sosyete Yusuf karakterini canlandırması için teklif sunulduğu fakat rekor ücret talep eden Ali Atay’ın Karadayı’da oynayamadığı konuşuluyor.

En son Star TV’de yayınlanan Ben de Özledim dizisinde başrol oynayan son dönemin parlayan aktörlerinden Ali Atay’ın Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel’in başrollerinde oynadığı Karadayı dizisinde Sosyete Yusuf karakterini canlandırması için teklifte bulunuldu. İddialara göre Ali Atay “Sosyete Yusuf” karakterini oynamak için 40 bin TL istedi.

Karadayıda Sarı, Mahiri öldürmek için tetikçi tutar

Kulüp işletmecisi ve Kabadayı aleminin en önemli isimlerinden biri olan Sosyete Yusuf’u diğer kabadayılardan ayıran en önemli fark kitap okumayı çok sevmesi, şiire olan ilgisi ve kendine has cezalandırma teknikleridir. Adab-ı muaşeret kurallarını bildiğini, giyimi ve kuşamıyla, hal ve hareketleriyle ortaya koyan Yusuf’un adı bu yüzden Sosyete’ye çıkmıştır. Çalıştırdığı kulüp aslında kendi pis işlerini döndürdüğü bir paravandır. Sosyete Yusuf karakterine geçtiğimiz sezonlarda Muhteşem Yüzyıl’da Matrakçı Nasuh’u canlandıran Fatih Al can veriyor. 12 Eylül 1976 Ankara doğumlu olan Al, 2003 yılında "Sihirli Annem" ile televizyondaki oyunculuk hayatına adım attı.Oynadığı filmler: Hazan Mevsimi - Bir Panayır Hikâyesi, Bizim Büyük Çaresizliğimiz, Evdeki Yabancılar ve Daire.

Haberin Devamı

Karadayı YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Mahir her şeyi kabadayılara anlatmak üzere olan Belgin'e sesini duyurmayı başarır. Mahir'deki dosyayı fark eden Belgin kabadayıları oyalamak için, Sarı'nın adamlarını döven kişinin Mahir olduğunu söyler. Bu bilgi kabadayıların beklediği kadar büyük bir haber olmasa da Belgin'e inanırlar. Belgin Mahir'e onu satmadığını söyler ve dosyayı alır. Belgin sonunda intikamını almak için ihtiyaç duyduğu adresi ele geçirmiştir. Nedime'yi öldürmek için harekete geçer. Belgin Nedime'yi öldürebilecek midir?

Belgin'in annesini aradığına bir türlü ikna olamayan Feride ve Mahir araştırma yapmaya karar verirler. Eski günlerdeki gibi Hakime Hanım ve Salih İpek olarak yetimhaneye giderler. Mahir ve Feride, Belgin'in yetimhanede yaşadıklarını ve asıl amacını öğrenebilecek midir?

Haberin Devamı

Bu sırada Mahir konusunda iyice bileylenen Sarı, kabadayılardan Mahir'i temizlemek için izin alır. Ne de olsa artık Mahir onlardan değildir. Mahir'i öldürmesi için tetikçi tutar. Tetikçi Mahir'i bir türlü kıstıramaz ve evini taramaya karar verir. Adamlar evi sardıklarında içerde Mahir dışında bulunan kişi bu tehlikeden habersizdir. Kurşunlara hedef olacak kişi kimdir? Mahir bu durumu öğrenecek midir?

KARADAYI 91. BÖLÜM FRAGMANI – 29 ARALIK PAZARTESİ

BAKMADAN GEÇME!