Karadayı 89. bölüm Özeti izle | ATV canlı yayın akışı

Güncelleme Tarihi:

Karadayı 89. bölüm Özeti izle | ATV canlı yayın akışı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2014 09:58

Bir zamanlar Deliyürek’in esaslı çocuğu olan Kenan İmirzalıoğlu’nun başrolünü üstlendiği Karadayı 89. Bölümüyle geliyor. Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın kaleminden çıkan iki diziden biri olan 1970 yılların İstanbul’unda geçen Karadayı 89. Bölümüyle yine iddialı. 15 Aralık Pazartesi 89. yeni bölümüyle saat 20.00'da ekranlara gelmeye hazırlanan Karadayı’nın yeni fragmanını haberin devamından izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Çekimleri Beykoz Kundura Fabrikası’nda sürdürülen dizinin kullandığı Karadayı’nın yeni bölümünde, intikamı ve masum bir insanın canı arasında sıkışıp kalan Mahir, kabadayıları karşısına almayı göze alarak Haydar'ın canını kurtarmayı seçecektir. Hem annesini hem de küçük Nazif’i aynı anda kaybeden ve dönüşü olmayan bir yola giren Mahir yeni bir plan yapar.

Bu beklenmedik tavrı karşısında şaşkına dönen kabadayılar Mahir'in aklından ne geçtiğini merak etmektedir. Onlar için Mahir giderek büyüyen bir muamma haline gelmiştir. Araştırma yapmaya başlarlar.

KARADAYI DİZİSİNDE HANGİ OYUNCU, KİMİ CANLANDIRIYOR?
Kenan İmirzalıoğlu Mahir Kara (Karadayı), Bergüzar Korel (Feride Şadoğlu), Çetin Tekindor (Nazif Kara), Erkan Avcı (Necdet Güney- Barut), Melike İpek Yalova (Ayten Güney), Rıza Kocaoğlu (Yasin Ulutaş - Kibrit), Elif Sönmez (İlknur Kara), Sarı Cemal – Sermet Yeşil, Sosyete Yusuf – FATİH AL, Vehbi Duru – Reha Özcan, Murat – Özgür Emre Yıldırım, Hüseyin Soysalan – Kütük Nail, Belgin – Funda Eryiğit.

Haberin Devamı

Bu sırada Belgin Mahir'e durumun ciddiyetini anlatır. Kabadayılar onunla ortaklığı bozmak üzeredir. Mahir kabadayıları ikna edip masada kalmayı başarabilecek midir? Feride'nin Mahir'le barışıp barışmadığını anlamaya çalışan Mehmet Saim, Kerime'yi sıkıştırır.

KARADAYI 89. BÖLÜM FRAGMANINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

BABASININ SÖZÜNÜ DİNLEYECEK Mİ?
Olayın bir kısmına şahit olan Feride babasının bu yüzüyle ilk kez karşılaşmıştır. Şaşkına döner. Mehmet Saim Feride'yi son kez Mahir konusunda uyaracaktır. Sevdasına yardım etmekten başka bir şey düşünmeyen Feride babasının sözlerini ciddiye alsa da yine de Mahir'in yanında olacaktır.

2 GÜN MÜHRET
Kabadayılarla arasının açıldığını öğrenmiştir. Üstelik Belgin de Mahir'den Vehbi'deki dosyayı istemektedir. Belgin Mahir'e dosyayı teslim etmesi için iki gün verir. Aksi halde kabadayılara asıl amacının ne olduğunu anlatacaktır. Mahir iyice sıkışmış durumdadır. Feride Mahir için Vehbi'ye olan yakınlığını kullanmaya karar verir. Vehbi'nin evine gidecek ve dosyayı arayacaktır.

Haberin Devamı

ATV CANLI YAYIN AKIŞI

Karadayı 89. bölüm Özeti izle | ATV canlı yayın akışı

FERİDE DOSYAYI ARIYOR
Feride dosyayı bulmayı başarabilecek midir? Nazif'in işlerinin kötü olduğunu haber alan Mahir ona yardım etmek için bir plan yapar. Dükkana müşteri göndermeye başlar. Birden satışların artması Nazif'in moralinin düzelmesine neden olur. Nazif müşterileri gönderen kişinin Mahir olduğunu anlayabilecek midir?

BAKMADAN GEÇME!